Να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στα Τρόπαια ζήτησε ο Τατούλης

Να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στα Τρόπαια ζήτησε ο Τατούλης

Ιανουάριος 02, 2019 - 17:00
3 σχόλια

Την αποτροπή κλεισίματος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια και την ενίσχυση λειτουργίας του ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με επιστολή του στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της κ. Παύλο Μυλωνά και τα αρμόδια όργανα διοίκησής της.

Στην επιστολή του ο κ. Τατούλης επισημαίνει τα μείζονα προβλήματα κοινωνικής και οικονομικής συνοχής που θα δημιουργήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο όχι μόνο στα Τρόπαια, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, και υπογραμμίζει την αναγκαιότητα λειτουργίας χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για να ενισχυθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές της, τόσο στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, όσο και στον τουρισμό.

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Θα έχει υποχρέωση σε ψηφοφόρους του και θέλει να τους υποστηρίξει με το αζημιωτο βεβαίως βεβαίως στις επόμενες εκλογές

Όλες οι επιστολές που στέλνονται από τους πολιτικούς για μη κλείσιμο υποκαταστημάτων σε ολη την Ελλαδα είναι απλά για τυπικούς λόγους... και δήθεν ....Όλοι ξέρουν ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεοκόπησαν και οι συνέπειες άρχισαν να φαίνονται. Έπονται συγχωνευσεις και απολυσεις....

Για όσους ξέρουν, το σχέδιο είναι τα υποκαταστήματα των τραπεζών να μειωθούν από 1900 σε περίπου 1100, μέσα στην επόμενη τριετία. περίπου 800 υποκαταστήματα τραπεζών θα πρέπει να κλείσουν, στατιστικά περίπου 250-300 κάθε χρόνο. Οπότε το τί λέει ο Πέτρος, και ο κάθε Πέτρος, είναι μόνο για να δείξουν ότι -και καλά- νοιάζονται για τους ψηφοφόρους. Όποιος είναι λίγο έξυπνος καταλαβαίνει ότι τον κοροϊδεύουν στα μούτρα όλοι αυτοί...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.