Να μην γκρεμίσει ό,τι έχτισε με κόπο ο Αρκαδικός

Να μην γκρεμίσει ό,τι έχτισε με κόπο ο Αρκαδικός

Δεκέμβριος 08, 2016 - 11:00
1 σχόλια

Ο Αρκαδικός μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Καβάλα ψάχνει να μπει και πάλι στον ίσιο δρόμο, αυτόν που με πολύ κόπο έδειξε να ακολουθεί με τις τρεις συνεχόμενες νίκες του.

Ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Καβάλα, ο Αρκαδικός έχασε τη σταθερά του -που δεν είναι άλλη από την άμυνά του- και μαζί και τον αγώνα κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με αυτόν, γεγονός που προβλημάτισε την ομάδα αλλά και που αποτελεί αφορμή για εγρήγορση ενόψει της επίσης πολύ δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί.

Ο ΣΕΦΑ δέχθηκε 76 πόντους από την Καβάλα όταν έχει καταφέρει τις προηγούμενες αγωνιστικές να κρατήσει πολύ χαμηλά από τους μέσους όρους τους ομάδες όπως ο Φάρος, ο Χολαργός και ο Αμύντας, γεγονός που, όπως αποδείχθηκε, ήταν και το «κλειδί» για να πάρει τα ροζ φύλλα αγώνα.

Πλέον όμως ο Αρκαδικός κοιτάει μπροστά γιατί το απαιτούν οι συνθήκες και οι καταστάσεις και η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα να προετοιμάζεται για να ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΣ Λάρισας με το διακύβευμα να είναι υψηλό, όπως στον αγώνα με την Καβάλα.

Αν πρέπει να πάρει κάτι μαζί του από την αναμέτρηση με την Καβάλα, είναι ο τρόπος που αντιμετώπισε η ομάδα το παιχνίδι, με τον coach Διαμαντάκο να κάνει λόγο για ένα καλό πάθημα που τώρα πια οφείλει να γίνει μάθημα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λάρισα.

Οι κυνανόλευκοι καλούνται να μην χύσουν την καρδάρα με το γάλα και να μην γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν με τόσο κόπο και μόχθο τις προηγούμενες αγωνιστικές, να δείξουν χαρακτήρα και να φύγουν από την ουραγό Λάρισα με το διπλό που αφενός θα τους καλύψει κομμάτι από το χαμένο έδαφος της Καβάλας, αφετέρου δεν θα επιτρέψει τους Λαρισαίους να μπουν με αξιώσεις στο κόλπο της παραμονής.

Το γκρουπάκι των δύο αυτών αγώνων με Καβάλα και ΓΣ Λάρισας είναι μαρκαρισμένο εδώ και αρκετό καιρό με έντονο χρώμα στα κιτάπια των ανθρώπων της ομάδας που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως στην φετινή Α2 κάθε νίκη, πόσω δε μάλλον σε τέτοια παιχνίδια, έχει τη δική της αξία και σημασία.

Το πρώτο παιχνίδι χάθηκε και ανήκει στο παρελθόν. Αυτό που ακολουθεί στη Λάρισα θεωρείται (και είναι) κομβικής σημασίας για ψυχολογικούς μα κυρίως για βαθμολογικούς λόγους για μια νέα ομάδα όπως είναι ο ΣΕΦΑ σε έναν μαραθώνιο που οι ισορροπίες και οι αποστάσεις είναι πολύ λεπτές.

Τέλος, και σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ο Αρκαδικός βρίσκεται στην τελική ευθεία των προπονήσεών του με τον coach Διαμαντάκο να έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του και να βλέπει τους παίχτες του καθημερινά γεμάτους συγκέντρωση και ενέργεια να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΥΓ.: Καλή επιτυχία στον Νίκο Πολυζωγόπουλο ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Διαμαντάκου σε ρόλο assistant. Ο Αρκαδικός εμπιστεύεται, επιβραβεύει και επενδύει.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.