Να μείνει ανεπηρέαστος από τη διακοπή θέλει ο Αστέρας

Να μείνει ανεπηρέαστος από τη διακοπή θέλει ο Αστέρας

Νοέμβριος 21, 2014 - 20:58
0 σχόλια

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο κλιδωνίζεται από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος που έχει ως συνέπεια ομάδες που έχουν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να μένουν εκτός αγώνων.

Στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης ασφαλώς και η διακοπή ήταν επιβεβλημένη για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας τις απαραίτητες ανάσες όμως με την νέα διακοπή του πρωταθλήματος ο κίνδυνος οι «κιτρινομπλέ» να βγουν εκτός αγωνιστικού ρυθμού είναι μεγάλος.

Παράλληλα δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμούς και αποτελούν πολύτιμα εργαλεία όπως ο Δημήτρης Κουρμπέλης και Ντορίν Γκόιαν με την επιστροφή τους στην ομάδα δεν θα έχουν κάποιο παιχνίδι στα πόδια τους ενόψει Μπεσίκτας.

Κουρμπέλης και Γκόιαν θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που τελικά αναβλήθηκε και θα έμπαιναν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς όμως η διακοπή δεν τους δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Θα πρέπει ο Αστέρας μέσα από τις σκληρές προπονήσεις που γίνονται καθημερινά να καλύψει και αυτό το πρόβλημα και να φανεί έτοιμος στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας ξεπερνώντας την αγωνιστική απραξία εντός συνόρων που συνεχίζεται.

Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός πως με τις διακοπές πρωταθλήματος θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές στην πορεία της χρονιάς και με συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες με τις ομάδες να ακολουθούν βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.