Να κλείσει την χρονιά με νίκη

Να κλείσει την χρονιά με νίκη

Δεκέμβριος 21, 2014 - 11:04
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 17:15

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την Ξάνθη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στις 17:15 στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ με στόχο να επιστρέψει και πάλι στις νίκες και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2014.

Η αρνητική παράδοση που έχει ο Αστέρας στα εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Ξάνθη ήρθε η στιγμή να σταματήσει και με την απαιτούμενη συγκέντρωση η αρκαδική ομάδα να φτάσει στο ‘’τρίποντο’’ που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει στην διάθεση τους τραυματίες Ρόλε, Μπαντιμπανγκά και Πάρα όπως επίσης και τον Φερνάντο Ουσέρο που πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του ομάδας.

Από την άλλη η Ξάνθη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική ταξίδεψε στην Τρίπολη με σύμμαχο της την θετική παράδοση και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Η εν λόγο αναμέτρηση έχει και ακόμα μία ξεχωριστή παράμετρο καθώς η αρκαδική ομάδα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο να φέρουν μαζί τους τρόφιμα τα οποία θα αφήσουν σε αποθηκευτικούς χώρους που θα υπάρχουν έξω από κάθε θύρα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης.

Με πάθος και συγκέντρωση ο Αστέρας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του να σπάσει την κακή παράδοση που έχει με την Ακριτική ομάδα και να φτάσει στην νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία αλλά και να κλείσει την φετινή μαγική ποδοσφαιρική χρονιά που είχε με τον πιο ιδανικό τρόπο.   

  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.