Να αναδειχθεί η Βυζαντινή Μονή Παναγίας ζητούν οι Καστανοχωρίτες

Να αναδειχθεί η Βυζαντινή Μονή Παναγίας ζητούν οι Καστανοχωρίτες

Μάιος 27, 2015 - 11:21
0 σχόλια

Εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Καστανοχωριτών βρέθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στην Τρίπολη προκειμένου να συναντήσουν τον αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννακούρα και να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα της περιοχής.

Ο πρόεδρος Χρ.Χρηστέας και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Καστανοχωριτών έθεσαν τα διάφορα προβλήματα που αφορούν στο χωριό τους αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως τα προβλήματα που υπάρχουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Επίσης, έθεσαν το θέμα της ανάδειξης της Βυζαντινής Μονής Παναγίας Καστανοχωρίου και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής.

Η Ιερά Μονή βρίσκεται στον δρόμο στο πάνω μέρος του Καστανοχωρίου προς την Ι.Μ. της Κραμποβού,όπου στην κορυφή ενός βράχου υπάρχει ένας σταυρός και ακριβώς από κάτω κρύβεται το έρημο πλέον μοναστήρι του 12ου αι.

Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε ότι το θέμα θα το συζητήσει και με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Γιαννακούρας σημείωσε και ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν, ανάλογα βέβαια με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.