Να το ακούσει όλη η Ευρώπη...Αστέρας - Παρτιζάν 2-0

Να το ακούσει όλη η Ευρώπη...Αστέρας - Παρτιζάν 2-0

Οκτώβριος 02, 2014 - 23:56
10 σχόλια

Άξιος πρέσβης του Ελληνικού ποδοσφαίρου - Πρώτος στον όμιλο 

Τότεναμ - Μπεσικτας 1-1

Αστέρας Τρίπολης - Παρτιζάν 2-0

22ο Ουσέρο , 52ο Πάρα

Ο Αστέρας με τον ενθουσιασμό του κόσμου του μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να πιέζει την Παρτιζάν. Στο 6’ ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Λούκατς  στο 16’ η κεφαλιά του Πάρα πέρασε άουτ. Στο 22’ η υπεροχή της Αρκαδικής ομάδας καρποφόρησε και χτυπώντας στην κόντρα  ο Ουσέρο με διπλή προσπάθεια έπειτα από σουτ από το ύψος της περιοχής στο ριμπάουντ που πήρε ο ίδιος με πλασέ άνοιξε το σκορ βάζοντας φωτιά στο γήπεδο.

Στην συνέχεια ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και τρία λεπτά αργότερα στο 25’ ο Μάσα που έφυγε στην πλάτη της Σερβικής άμυνας έχασε την τεράστια ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα 2 τερμάτων με τον Λούκατς να διώχνει με τα πόδια. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Αστέρα να είναι μπροστά στο σκορ με τους Σέρβους να προσπαθούν να απειλήσουν αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε και πάλι πολύ καλά στον αγώνα δείχνοντας στην Παρτιζάν τις διαθέσεις του με τον Γιαννιώτα να σουτάρει έξω από την περιοχή στο 48΄ στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Λούκατς  και δύο λεπτά μετά με τον ίδιο παίχτη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και η μπάλα να βρίσκει σε πόδια Σέρβων και να καταλήγει κόρνερ.

Ότι δεν κατάφερε ο Γιαννιώτας το έκανε ο Πάρα στο 52’ και αφού ο Αστέρας είχε κλείσει στα καρέ της την Παρτιζάν  σε φάση διαρκείας ο Λούι με σέντρα σουτ βρήκε τον Πάρα και από κοντά με προβολή έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Αστέρα.

Η πρώτη απειλητική στιγμή για την Παρτιζάν ήρθε στο 63’ με την προώθηση του Βουλιτσεβιτς και την σέντρα σουτ με τον Κοσίτσκι να δείχνει τα αντανακλαστικά του και διώχνει σε κόρνερ. Από κει και πέρα  η Παρτιζάν προσπάθησε να κλείσει τον Αστέρα στην περιοχή του κερδίζοντας κάποια κόρνερ χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποια αξιόλογη  φάση με τον Αστέρα μάλιστα να βρίσκει χώρους και να χτυπά στην αντεπίθεση αρχικά με το ακυρωθέν γκολ του Μπαράλες ως οφσάιτ και στην συνέχεια με τον Λούι πρώτα μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα αόυτ στο 70’ και μετά με μακρινό σουτ στο 74’ με τον Λούκατς να βγάζει σε κόρνερ.

Από κει και ύστερα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον Αστέρα να ελέγχει απόλυτα το μάτς  και να παίρνει μια τεράστια νίκη.   

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Μάσα, Ουσέρο, Ρόλε(Μουνάφο), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Πάρα(Μπαράλες),  Λουι, Γκόιαν, Γιαννιώτας(Κιτόκο)

Παρτιζάν: Λούκατς, Βολκόφ, Βουλισεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Γκρμπίτς(Νίνκοβιτς), Ζίφκοβιτς(Φοφάνα), Σ. Ίλιτς (Κόζιτς), Λάζοβιτς, Ίλιτς, Πάντιτς

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Το ότι δεν γέμισε το γήπεδο σε πρεμιέρα ομίλων Europa League αποτελεί λυπηρό σημάδι για τις δυνατότητες της περιοχής να υποστηρίξει την ομάδα. Κρίμα. Να έχει τόσο καλή ομάδα ο Αστέρας και να μην γεμίζει ένα γήπεδο 6.500 θέσεων (αφήνω έξω τις θέσεις των φιλοξενούμενων).

έχουμε φοβερή ομάδα ΑΛΛΑ ας σκεφτούν οι διευθύνοντες να ρίξουν - έστω συμβολικά - την τιμή του εισητηρίου για να ανέβει η ζήτηση.

20 ευρώ για όλες τις θύρες για Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι ήδη φτηνά. Δεν φταίει το εισιτήριο. Αυτό είναι το ταβάνι της ομάδας πληθυσμιακά. Δυστυχώς αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η προσέλευση του κόσμου.

Απλά είμαστε κομπλεξικοί κ δεν φταίει η τιμή του εισιτηρίου οταν ξέρω 20 περιπτώσεις συμπολιτών μας που προτιμησαν την καφετέρια για να μην παγώσει ο πισινούλης τους...

Αφήστε το παραμύθι για το άδειο γήπεδο.Πάντα κάτι θα σας φταίει με τον αστέρα.Όταν δε φέρνει αποτέλεσμα,γεμίζουν οι ιστοσελίδες μα υποδείξεις....προπονηταράδων¨να φύγει ο Βργέτης,να γίνουν μεταγραφές,να να να....Όταν έρχονται αποτελέσματα και μάλιστα τρανταχτά"είναι ακριβό το εισιτήριο,δε γεμίζει το γήπεδο και άλλα τέτοια.Η αλήθεια είναι ότι ο αστερας ενοχλεί.Και ενοχλει,γιατί είναι αντίπαλος της μιζέριας,της κακομοιριάς,του...τζαμπέ και άλλων ωραίων χαρακτηριστικών.Μέρα χαράς και ακούμε σαχλαμάρες.....άντε ρε.

Εγώ προσωπικά πήγα χθές και δεν πρόκειται να ξαναπάω........Έκατσα να δω το παιχνίδι,στο οποίο ο Αστέρας έπαιξε Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΑ , αλλά το τι άκουγαν τα αυτιά μου από τους "προπονητές" που ήταν γύρω μου δεν περιγράφεται!!!!!! Συγκεκριμένα δύο από δαυτούς δεν έβαλαν γλώσσα μέσα τους καθόλη τη διάρκεια του αγώνα!!Μια έβλεπαν ότι δεν πιέζουμε ψηλά, μια ότι πιέζουμε πολυ ψηλά και μένουν χώροι πίσω,η Παρτιζάν δεν έκανε τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣσε όλο τον αγώνα ,όμως αυτοί έβλεπαν λέει ότι παίζουν κάθετα και κόβουν την άμυνά μας στα δύο , ήθελαν να κάνει ο "'ασχετός" Βεργέτης αλλαγή τον Mazza γιατί σερνότανε λέει.... άλλα ντάλα κουτρουβάλα,της Παρασκευής το γάλα.......Αν δεν απαγορευτεί η είσοδος σε αυτούς τους συγκεκριμένους δύο,εγώ δεν ξαναπατάω.........Και πόσοι άλλοι θα είναι διάσπαρτοι ....

Έχω διαρκείας ΠΕΝΤΕ χρόνια σερί. Εγώ ΠΑΩ στο γήπεδο. Αν εσύ βλέπεις το γήπεδο γεμάτο, τότε σου προτείνω να πας σε οφθαλμίατρους της πόλης μας. Αν δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι δεν μπορούμε να γεμίσουμε ένα γήπεδο 6.500 θέσεων σε πρεμιέρα ομίλου Europa League για ΠΡΩΤΗ φορά στην Πελοπόννησο, τότε έχεις πολύ χαμηλά τον πήχη. Τα "ενοχλεί" δεν κολλάνε σε εκείνους που πάνε στο γήπεδο και στηρίζουν τον Αστέρα. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ το ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη από ποτέ και το γήπεδο δεν γεμίζει. Ούτε η ώρα είναι δικαιολογία, ούτε το κρύο (που δεν έκανε), ούτε η τιμή του εισιτηρίου. Όποιος κάνει βόλτες στις καφετέριες ώρα αγώνα του Αστέρα θα καταλάβει. Ο Αστέρας μια χαρά ομαδάρα είναι και έχει και πολύ καλή οργάνωση. Ο κόσμος που είναι...

Φίλοι συνοπαδοί καμια ομάδα στην ελλάδα δεν βάζει την αναλογία φίλαθλοι/πλυθησμό έδρας του Αστέρα στο γήπεδο..Η φιλαθλη δεξαμενη της μικρής μας πόλης έχει πάτο ..Σιγουρα δεν έχει εξαντλήσει τα περιθώρια της αλλά ή αλήθεια είναι πως πρέπει να γίνουν κινήσεις να προσεγγίσουν και να αγκαλιάσουν την ομάδα και φίλαθλοι απο όμορους νομους ..Κι όταν ο Αστέρας απο Τρίπολης γίνει ο Αστέρας της Πελοποννήσου ..τότε να είστε σίγουροι πως το υπάρχον γήπεδο θα είναι πολυ μικρό

doc ,μήπως ανήκεις στους διάσπαρτους;Να κάτσω εγώ σπιτάκι μου και να πηγαίνουν γήπεδο όλοι οι άσχετοι, που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα που υποστηρίζουν;ΟΧΙ , ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!Αν δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν ή καλλίτερα μάλλον,εάν δεν ξέρουν τι είναι αυτό που βλέπουν, να κάτσουν αυτοί σπιτάκι τους .Τα προβλήματά του και τα κόπλεξ του ο καθένας σπίτι του, όχι πάνω από το κεφάλι μου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.