Ν. Παππάς για δημοτικά ραδιόφωνα: Ουδείς πρέπει να ανησυχεί

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ν. Παππάς για δημοτικά ραδιόφωνα: Ουδείς πρέπει να ανησυχεί

Ιανουάριος 19, 2018 - 11:25
1 σχόλια

«Είμαστε μισό βήμα πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών σταθμών, είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και σε ό,τι αφορά στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς διαβεβαίωσε πως «ουδείς πρέπει να ανησυχεί».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών, ο κ. Παππάς απάντησε: «Ουδείς πρέπει να ανησυχεί. Είμαστε στη διαδικασία εκκίνησης της μετάβασης προς το ψηφιακό ραδιόφωνο. Είναι μια διαδικασία η οποία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τον όγκο της ακτινοβολίας και για τη χωρητικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών και για την ποιότητα του σήματος την οποία απολαμβάνει ο Ελληνας πολίτης. Η χωρητικότητα θα είναι τεράστια, μιλάμε για γύρω στους 1.300 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια. Συνεπώς, ειδικά οι σταθμοί οι οποίοι έχουν έναν ξεχωριστό κοινωνικό ρόλο, που έχουν πρόγραμμα και δημιουργούν απασχόληση, δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.