Ν. Κακλαμάνης από Τρίπολη: Ο αγώνας της ΝΔ για τη Μακεδονία τώρα ξεκινά (vid)

Ν. Κακλαμάνης από Τρίπολη: Ο αγώνας της ΝΔ για τη Μακεδονία τώρα ξεκινά (vid)

Ιανουάριος 26, 2019 - 20:29
5 σχόλια

Ιδιαίτερα φορτισμένος με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ο βουλευτής Α' Αθηνών και πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης στην Τρίπολη, όπου τίμησε με την παρουσία του, δίνοντας παράλληλα και την επίσημη στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, την κοπή πίτας του υποψήφιου δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και της παράταξης «Νέα Τρίπολη» στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. (δείτε ΕΔΩ)

Ο κ. Κακλαμάνης αμέσως μετά την κοπή της πίτας, ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό, αφού ρπώτα αφιέρωσε το κομμάτι του στη μνήμη του Παύλου Μελά.

«Εχθές το βράδυ, ήταν η χειρότερη στιγμή των 25 ετών της κοινοβουλευτικής μου παρουσίας, διότι 153 συνάδελφοί μου παρέδωσαν την ιστορία της Μακεδονίας στις πιέσεις του κ. Τραμπ και της κυρίας Μέρκελ.»

 Από χθες ξεκίνησε ο αγώνας για τη Μακεδονία, να ξέρετε, για τη Νέα Δημοκρατία.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα πάρει την αυτοδυναμία:

«Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση με αυτοδυναμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει ένας πρωθυπουργός χωρίς δεκανίκια».

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ν. Κακλαμάνης: Ο αγώνας για τη Μακεδονία τώρα ξεκινά


5 Σχόλια

Δεν σας πιστευουμε ! La commedia e finita ! Με τραγικο τροπο οπως στην Οπερα του Leoncavallo ''Οι Παλιατσοι ''. Δημητριος Δολτσινιαδης ''Ελληνικη Αυγη για την Πελοποννησο''

Σιγά μη φύγει κανένας πόντος γιατί οι πόντοι έχουν την αξία. Οπως άμεσα γνωρίζεις ως κύκλος της τρίτης συνιστώσας της κυβέρνησης αν ήθελε ο αμίλητος ο Αλέξης θα ήταν παρελθόν από καιρό. Εσείς οι καραμανλικοί τον στηρίζετε και χθες από κοινού λύσατε ένα πρόβλημα. By the way ωραίο χρώμα το παντελόνι

Σιγα μην σκισετε κανα καλσον ,τοσα χρονια τι κανατε ,προχτες τι κανατε Νικητα ,κοβατε βασιλοπιτες;;

Αργήσατε;;Ρωτώ γιατί νομίζω ότι πάει έφυγε το τρένο Νικήτα και κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει αυτή είναι η αλήθεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.