Ν. Χουντής: Περιμένουμε την απάντηση της κυβέρνησης για τα χαμένα 6 δισ. ευρώ

Ν. Χουντής: Περιμένουμε την απάντηση της κυβέρνησης για τα χαμένα 6 δισ. ευρώ

Σεπτέμβριος 12, 2016 - 16:30
3 σχόλια

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, μιλώντας στο ρ/σ Κανάλι 1 του Πειραιά (Γ. Κλάδης και Ν. Σηφάκης), σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Μοσκοβισί -σε δική του ερώτηση- με την οποία αποκαλύπτεται ότι η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση στο Eurogroup του Μαΐου, έχασε τουλάχιστον 6 δισ. από τη μη επιστροφή των κερδών των ελληνικών ομολόγων, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν έχουμε καμία απάντηση από την κυβέρνηση, τι ακριβώς έγινε στο Eurogroup του Μαΐου του 2016»

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενημερωθεί, τι διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που αντέστρεψε το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού και λέει σε όλα «ΝΑΙ»».

«Δυστυχώς απωλέσθησαν δια παντός τουλάχιστον 6 δις. ευρώ και κανείς αρμόδιος μέχρι στιγμής δεν το έχει διαψεύσει».

«Περιμένουμε απάντηση από την κυβέρνηση. Η σιωπή είναι αποκαλυπτική. Υπάρχουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες».

«Πρέπει να μάθουμε τι συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση το Μάιο του 2016, όταν ήδη είχε κάνει την κωλοτούμπα και είχε συμφωνήσει στα πάντα».

«Μου προξενεί εντύπωση ότι πολιτικές δυνάμεις αποσιωπούν το θέμα»

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

(Δελτίο Τύπου)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τα 6 δις σε μάραναν υποκριτή - τα 85 δις δια χειρός Μπαρουφάκη τα ξέχασες προφανώς. Η μήπως ξέχασες ότι συμμετείχες στη κυβέρνηση της αλητοπαρέας;

Ο Χουντής, ο Χουντίνι και τα 6 δις! Ψεύδεται ασύστολα ο εντεταλμένος του Λαφαζάνη http://newpost.gr/politiki/558993/o-xoynths-o-xoyntini-kai-ta-6-dis-eyrw

Γιατι ρε μισθοφοροι της μονταζιερας της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν περιμενετε να μαθουμε τι θα απαντησουν τα αφεντικα σας και βγηκατε με ενοχες βρισιες; Τσατσονια χηλομισθα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.