«Μυστήριο» με τμήμα σκελετού που βρέθηκε στην Τεγέα

«Μυστήριο» με τμήμα σκελετού που βρέθηκε στην Τεγέα

Αύγουστος 17, 2018 - 12:40
0 σχόλια

Ένα μακάβριο εύρημα αναστάτωσε την Τεγέα πριν από μία περίπου εβδομάδα. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορηθήκαμε από αναγνώστη, το Σάββατο 11 Αυγούστου βρέθηκε τμήμα σκελετού, που μοιάζει με χέρι, από κάτοικο της περιοχής της Τεγέας.

Το εύρημα προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, ανησυχία, αφού δεν ήταν δυνατόν να εξακριβωθεί με την πρώτη ματιά, όπως λέμε, αν ανήκει σε άνθρωπο ή σε ζώο καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έλειπε αυτό που θα ονομάζαμε «παλάμη», ή πατούσα εφόσον πρόκειται για ζώο. Το συγκεκριμένο τμήμα που έλειπε, ήταν, μάλιστα, βιαίως αποκομμένο.

Επικοινωνήσαμε με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρίπολης, από όπου πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο για τις έρευνες. Το εύρημα, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία ήταν κλειστή τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ημέρες για να εξακριβωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας πληροφορθήκαμε ότι μάλλον πρόκειται για το πόδι μεγάλου σκύλου, ωστόσο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Σημειωτέον ότι συνεχώς πληθαίνουν οι αναφορές για επιθέσεις τσακαλιών, κυρίως στη Γορτυνία. Εφόσον πρόκειται για μεγάλο σκύλο, πρέπει να δέχτηκε επίθεση από κάποιο ζώο για να αποκολληθεί ολόκληρο τμήμα της πατούσας του, γεγονός που επίσης -εκτός από τον φόβο ότι μπορεί να ανήκει σε άνθρωπο- κινητοποίησε τους κατοίκους και κάλεσαν την Αστυνομία.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.