Μυστήριο με καμένο όχημα στα Κάτω Δολιανά

Μυστήριο με καμένο όχημα στα Κάτω Δολιανά

Οκτώβριος 19, 2019 - 12:30
1 σχόλια

Στον ξεροπόταμο στην περιοχή των Κάτω Δολιανών βρέθηκε να φλέγεται ένα αγροτικό όχημα στις 7:00 το πρωί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που είχε κλαπεί από την Μεσσήνη.

Όπως όλα δείχνουν οι άγνωστοι έως τωρα δράστες έκλεψαν το όχημα για άγνωστη "ύποπτη" δράση και στη συνέχεια θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη το πυρπόλησαν αφού πρώτα είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μαρκόπουλο Βασίλη , πυραγό προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους μάθαμε ότι η υπηρεσία κλήθηκε στην φωτιά στις 07:20 και ένα όχημα επιχείρησε να σβήσει την φωτιά η οποία δεν είχε επεκταθεί σε ολόκληρο το όχημα.

Την υπόθεση κλοπής έχει αναλάβει το Αστυνομικό τμήμα ενώ για τα αίτια της φωτιάς έχει επιληφθεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Φωτογραφία αρχείου 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν είναι καθόλου μυστήριο. Απλώς η εγκληματικότητα είναι δίπλα στην πόρτα μας και η αιτία είναι οι ποινές χάδια που έχει θεσπίσει η Πολιτεία. Όπως και η αργή απονομή της δικαιοσύνης, που απονέμεται ύστερα από χρόνια, την οποία πάλι έχει κανονίσει η Πολιτεία. Ας σκεφθεί ο καθένας μας γιατί γίνεται αυτό...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.