Το μυστηριακό πρόσωπο της ελιάς

Το μυστηριακό πρόσωπο της ελιάς

Οκτώβριος 19, 2018 - 21:43
0 σχόλια

«Μαγική η στιγμή να περπατάς μέσα σε έναν ελαιώνα όταν ο ήλιος πλησιάζει στη Δύση του. Υπέροχο το φως και μοναδικές οι σκιές. Οι ροζιασμενοι κορμοί μοιαζουν με παράξενα γλυπτά. Τα αιωνόβια δέντρα μεταφερουν τον απόηχο άλλων καιρών μαζι με το μόχθο των ανθρώπων που πέρασαν από εδώ, με ψιθύρους και μυστικά από τα περασμένα. Το τραγούδι των πουλιών συνοδεύει αρμονικά το τοπίο. Και η ψυχή του απρόσκλητου επισκέπτη έρχεται να ενωθεί με την πατρίδα του, να βγάλει ρίζες και να ριζώσει βαθιά στον τόπο αυτό, κάτω από τον φωτεινό ουρανό της Θυρεάτιδας Γης.»

Η φωτογραφία και το κείμενο, από ανάρτηση στη σελίδα Θυρεάτης Γη - Βόρεια Κυνουρία Αρκαδίας - Φωτογραφίες παλιές και νέες.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας». Στείλτε με email: info@arcadiaportal.gr, την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.