Μύρισαν... εκλογές στον Δήμο Τρίπολης (pics)

Μύρισαν... εκλογές στον Δήμο Τρίπολης (pics)

Μάρτιος 31, 2018 - 21:02
10 σχόλια

Γιάννης Σμυρνιώτης και Νίκος Τσιαμούλος δηλώνουν παρόντες και προετοιμάζονται για τις εκλογές

Θα το έχετε καταλάβει όσοι παρακολουθείτε τα δημοτικά πράγματα και τις κινήσεις των επικαφαλής των παρατάξεων: μύρισαν εκλογές στον Δήμο Τρίπολης και πλέον δύο τουλάχιστον από τους αρχηγούς έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία. Πρόκειται για τους κκ. Γιάννη Σμυρνιώτη, τέως δήμαρχο Τρίπολης, και τον Νίκο Τσιαμούλο, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα».

Μήπως βιάζονται, αφού η κυβέρνηση διαμηνύει ότι οι εκλογές -δημοτικές και βουλευτικές- θα πραγματοποιηθούν το 2019; Ή μήπως... προτού πεινάσουν μαγειρεύουν, καθώς, πρώτον, οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης μόνον αξιόπιστες δεν είναι και, δεύτερον, επειδή όλα θα κριθούν από τα οικονομικά σε περίπου τρεις μήνες: ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ρισκάρει να περικόψει κι άλλο τις συντάξεις και να προχωρήσει σε αυστηρά δημοσιονομικά μέτρα, όπως είναι βέβαιο ότι θα του ζητήσουν οι δανειστές, μόλις λίγους μήνες πριν από το 2019 και να πάει σε εκλογές έχοντας για ακόμα μία φορά προκαλέσει την οργή του κόσμου. Από την άλλη, οι 3.000 φοιτητές παραπάνω που θα πάρουν τα πανεπιστήμια, οι διορισμοί στους Δήμους που προγραμματίζει η κυβέρνηση, τα 740 εκατ. ευρώ που σχεδιάζεται να δοθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έργα, «ρουσφέτια» μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας, δείχνουν ότι έχουμε μπει στην περίοδο του προεκλογικού αγώνα.

Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άνεση κυρίως για να ασκήσει κριτική και να ψέξει τη δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Παυλή, έχει αλλάξει συνήθειες τώρα τελευταία και προβάλλει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το έργο της δημαρχίας του: την πλακόστρωση της πλατείας Άρεως, την αναδιαμόρφωση της πλατείας Πετρινού, τους πρώτους κάδους ανακύκλωσης που προμηθεύτηκε ο Δήμος, ακόμα και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

 

Ο Νίκος Τσιαμούλος, από την άλλη, μοίρασε φυλλάδια για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η παράταξή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και για τις προτάσεις της σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας, όπως για τη ζωή στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, για την καθαριότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων, για την Παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Το φυλλάδιο περιλαμβάνει και το βιογραφικό του επικεφαλής της παράταξης για να τον γνωρίσουν όσοι δεν τον ξέρουν ήδη.

Ο κ. Τζιούμης δεν έχει κάνει ακόμα την κίνησή του, αλλά μάλλον θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να προετοιμαστεί σύντομα, καθώς δεν θα θέλει να βρεθεί στην ουρά της προεκλογικής κούρσας.

Άρχισαν τα όργανα, λοιπόν, και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.


10 Σχόλια

Ναι ναι ο Νικος και το εργο του. Θα φαει καλα ξανα. Θα παρει οτι του αξίζει. Πιο αχρηστος και απο παυλη. Πιο κατω δεν παει.

Γιατί γράφετε οτι ο Τζιούμης δεν εχει ξεκινησει; Εγω τον βλέπω να κανει συνέχεια παρεμβάσεις και να εμφανίζεται στα ΜΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. Επειδή δεν έφτιαξε φυλλάδιο να προκαλεί τον κόσμο ; Να ειστε αντικειμενικοί

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ-ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ.

ανώνυμε των 1825 ο Τσιαμούλος θα πάρει μικρότερο ποσοστό απο το 2014. θα ερθει τελευταίος.

Το αλλο με τον Τοτό το γνωρίζει ο Γιαννακης και ο Νικολάκης? Οταν ψωφαει ο γάιδαρος τότε κ@@@@@@@...

Σμυρνιώτης θα βγει, γιατί είναι ο μόνος που έκανε κάτι καλό για την πόλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.