Μύηση στον κόσμο των malt ουίσκι στο Coppola Bar & Co (pics)

Μύηση στον κόσμο των malt ουίσκι στο Coppola Bar & Co (pics)

Μάρτιος 15, 2018 - 11:24
4 σχόλια

Στο Coppola Bar & Co την Τετάρτη 14 Μαρτίου ο επαγγελματίας γευσιγνώστης ουίσκι Γιώργος Παπαδογούλας παρουσίασε τα είδη και τις εκφράσεις του ουίσκι σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά παγκοσμίως.

Στο Coppola Bar & Co βρέθηκαν bartenders, αλλά και οι λάτρεις των malt ουίσκι και παρακολούθησαν το σεμινάριο του κ. Παπαδογούλα για την σπουδαιότερη κατηγορία αποσταγμάτων. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον μαγικό κόσμο των ουίσκι και να δοκιμάσουν 6 premium malt ουίσκι ώστε να αποσαφηνίσουν και να κατανοήσουν όλο το φάσμα του ποτού που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.
 


4 Σχόλια

και απο αυριο παιδια τα δικα μας εμεις τζονυ κολα και βοτκα λεμονι,καντε γευσιγνωσια σε κανα χαμπουργκερ παιδια να φτασει ο κοσμος μεχρι την αρεως!!!

Το εθνικό ποτο των Ελλήνων είναι το Τσίπουρο.Το σκατς είναι για τους ξενόφερτους.

δηλαδη εσυ μονο φασολάδα τρως!!! δεν έχεις αγγίξει την ξενοφερτη πίτσα.....τι πΙπ@ς δαβαζουμε εδω μέσα!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.