Μύδροι εναντίον «ανεξάρτητων» και αντιπολίτευσης από την παράταξη Τατούλη

Μύδροι εναντίον «ανεξάρτητων» και αντιπολίτευσης από την παράταξη Τατούλη

Μάρτιος 12, 2019 - 17:56
0 σχόλια

Δεν έμεινε αναπάντητη η στάση της αντιπολίτευσης, σύσσωμης πλην του κ. Ξεροβάσιλα, να απόσχει για δεύτερη φορά από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποονήσου την Τρίτη 12 Μαρτίου.

«Πρέπει να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που θέλουν να μας πουν να σταματήσουμε τη λειτουργία του ΠεΣυ, όταν η επόμενη θητεία αρχίζει τον Σεπτέμβριο ου 2019. Αντιλαμβάνεστε την ευθύνη της παράταξής μας όταν έχει απέναντί της την περίεργη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, υποτμήματος της ΝΔ, Χρυσής Αυγής, Οικολόγων. Δεν θα αφήσουμε ούτε ένα λεπτό από την ευθύνη και τη συνέπειά μας απέναντι στους πολίτες, να δουλεύουμε για αυτούς. Ο κ. Τατούλης έχει πάρει το σύνολο των ΠΕ επάνω του», είπε η κυρία Νικολάκου.

Ο κ. Στρατηγάκος, πρόεδρος του ΠεΣυ, έκανε μια παρατήρηση, πάντως, λέγοντας ότι οι δύο αντιπρόσωποι του κ. Δέδε, που ανήκουν στο ΚΙΝΑΛ, δεν είναι παρόντες, αλλά ασφαλώς δεν απουσίαζαν όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής από τη συνεδρίαση.

Ο κ. Στεφανόπουλος παρατήρησε ότι αποτελεί προσβολή για τη δημοκρατία η αποχή σύσσωμων των παρατάξεων και ότι η στάση αυτή της αντιπολίτευσης βρίσκεται στα όρια του πραξικοπήματος. «Ο ρόλος τους δεν είναι να ξεγελούν με ψέματα και παραμυθάκια τον λαό της Πελοποννήσου». Μάλιστα, έκανε αναφορά στις «αποστασίες» στη Βουλή των Ελλήνων:

Κάποιοι θα φωνάζουν αύριο εδώ απ' έξω «να καεί, να καεί» η περιφερειακή αρχή.

Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανόπουλος χαρακτήρισε αίσχος και ντροπή την απουσία της αντιπολίτευσης και έστρεψε τα βέλη του εναντίον εκείνων που εξελέγησαν με την παράταξη Τατούλη αλλά όταν «τους τράβηξε από το μανίκι το κόμμα» όπως είπε, άφησαν τη θέση τους στο ΠεΣυ, εννοώντας ασφαλώς τους συμβούλους που ανήκουν  στη Νέα Δημοκρατία.

Τον λόγο έλαβαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κυρία Μπούζα και ο κ. Παπαφωτίου, οι οποίοι επίσης καταδίκασαν τη στάση της αντιπολίτευσης αλλά και όλους όσοι προτιμούν το κόμμα από τη θέση στην οποία ορκίστηκαν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.