MVP του Αστέρα ο Μάσα

MVP του Αστέρα ο Μάσα

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 08:30
0 σχόλια

Πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με την Καλλονή, μετά τη σχετική ψηφοφορία των δημοσιογράφων που καλύπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αναδείχθηκε ο Πάμπλο Μάσα.

Ο Μάσα ήταν ο ποδοσφαιριστής που σημείωσε το «χρυσό γκολ» του Αστέρα και ήταν πολύ δραστήριος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Ο Μάσα ψηφίστηκε πολυτιμότερος και υπερίσχυσε των Παντελιάδη, Ρόλε, Τιε Μπι και Γκόιαν.

Για δεύτερη στη σειρά χρονιά το «Watch the MVP» είναι ο τίτλος της κοινής προσπάθειας που κάνουν, ο Αστέρας Τρίπολης με έναν εκ των χορηγών του, την επιχείρηση «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα» προκειμένου να βραβεύσουν τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του Αστέρα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Ο νικητής του διαγωνισμού, θα κερδίσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ένα ρολόι χειρός Tissot, προσφορά της επιχείρησης «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα» (www.badounas.com).

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια, στο τέλος της περιόδου.

Μετά το δεύτερο παιχνίδι, Μάρτιν Ρόλε και Πάμπλο Μάσα έχουν κερδίσει από μία φορά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Αστέρα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.