Μπρουμάς σε Σταθάκη: Να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε, όχι τη ΔΕΗ

Μπρουμάς σε Σταθάκη: Να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε, όχι τη ΔΕΗ

Απρίλιος 23, 2018 - 16:46
5 σχόλια

Κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων των φορέων , στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ,ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς επιτέθηκε στο Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι αν θέλει να πουλήσει κάτι, να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία που ξεχνά να τα γράψει στο πόθεν έσχες του.

« Με όρους κοινωνίας απορρίπτουμε όχι μόνο το σχέδιο νόμου αλλα και τα ψίχουλα που καταθέτετε στο τραπέζι. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ είναι βιομηχανικοί  εργαζόμενοι, είναι βαρύ  το φορτίο αίματος που έχουν δώσει και  δεν θέλουμε οι νέοι μας  να γίνουν σκλάβοι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι να πουλησετε τα περιουσίακα σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε γιατί είναι πολλά».

Ο κ, Σταθάκης ζήτησε από τον κ.Μπρουμά να ανακαλέσει ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και του είπε αν θέλει να του υποβάλει μήνυση.

 ο διάλογος:

Σταθάκης :«Να ανακαλέσετε και να μη γραφτεί στα πρακτικά

Μπρούμας : «Όχι δεν ανακαλώ αν θέλετε κάντε μου μήνυση, εσείς να ανακαλέσετε αυτά που είπατε προεκλογικά σε σχέση με αυτά που κάνετε μετεκλογικά».

Στο τέλος ο κ. Σταθάκης έχοντας χάσει προφανώς την ψυχραιμία του και σίγουρα το χαμόγελο του είπε: « Αφήνω στην μοίρα του έναν πρόεδρο που έχει πολλά άλλα προβλήματα».

Προηγουμένως όλοι οι παρευρισκόμενοι φορείς είχαν εκφράσει την ριζική διαφωνία τους για το νομοσχέδιο πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. O μόνος που τάχθηκε πέρ του ανοίγματος της αγοράς και της άρσης των στρεβλώσεων στην αγορά ηλεκτρισμού που επιβαρύνουν το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας και την ανταγωνιστικότητά της τάχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας Κ. Κουκλέλης.

Σε προηγούμενο άρθρο μας δημοσιεύσαμε το κείμενο που ανάγνωσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης. Δείτε το ΕΔΩ 

Πηγή: https://kafeneio-megalopolis.gr/

Tags: 

5 Σχόλια

Μπράβο Αριστείδη, πάντα συνεπής με τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού μας.

Ρε φίλε δε σε "πήγαινα" και τόσο, αλλά αυτή τη φορά έγραψες σε όλο το πανελλήνιο. Δεν μπορούσες να δώσεις καλύτερη απάντηση. Μπράβο σου.

ΜΠΡΆΒΟ κ. ΠΡΌΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΓΝΉΣΙΟΣ ΑΡΚΑΣ!!! ΜΑΚΆΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ ΣΟΥ.

Ναι, βγήκαν να κουνήσουν το δάχτυλο αυτοί που κατέβαζαν τους διακόπτες όποτε γούσταραν και ταλαιπωρούσαν κόσμο και κοσμάκη. Ρε ουστ!

Ποιο θαρος του ;μονο το καλο του κομματος του τον ενδιαφερει !Μην τρελαθουμε τελειως

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.