Μπροστά ο Τατούλης στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Μπροστά ο Τατούλης στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Μάιος 27, 2019 - 22:43
22 σχόλια

Σώμα με σώμα «πάλεψαν» οι Πέτρος Τατούλης και Παναγιώτης Νίκας στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Οι δύο άντρες ξεχώρισαν από την αρχή, κάνοντας δεδομένο το πέρασμα των δυο τους στον επόμενο γύρο, αφού οι υπόλοιποι πολιτικοί τους αντίπαλοι, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 15% και το 5%.

Μία μέρα αφού έκλεισαν οι κάλπες το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαΐου οπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων όπως αυτές ανακοινώθηκαν από την επίσημη σελίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες σε δηλώσεις του ανέφερε:

Δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν συνεργασίες κάτω από το τραπέζι. Παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στο πρόγραμμα που έχουμε κάνει σε συνεργασία με τους πολίτες».

Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Νίκας δήλωσε:

Εκφράζω τη βεβαιότητα της τελικής νίκης την επόμενη Κυριακή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτήν την εβδομάδα με αξιοπρέπεια, με επιχειρήματα, για να έρθει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα

Να αναφέρουμε ότι ο νυν περιφερειάρχης μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων στην Μεσσηνία, η οποία έδωσε τις περισσότερες ψήφους στον κ. Νίκα, ο κ. Τατούλης επικράτησε σε όλες τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες παίρνοντας το προβάδισμα και τερματίζοντας πρώτος στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Τελευταία ενημέρωση 27/5/2019, 21:43 Ενσωμάτωση 97,83 Συμμετοχή 54,94 Άκυρα/Λευκά 5,89 Ποσοστό Έδρες Τατούλης Πέτρος 34,04 17 Νίκας Παναγιώτης 33,60 17 Δέδες Γεώργιος 14,70 8 Γόντικας Νικόλαος 4,63 2 Μπουντρούκας Ιωάννης 4,63 2 Πετράκος Αθανάσιος 2,81 2 Τζεμπετζής Δημήτριος 2,71 1 Λυμπεροπούλου Δήμητρα 1,49 1 Κάτσαρης Παναγιώτης 1,39 1


22 Σχόλια

Ο τατουλης θα υποστηριχθεί από το συριζα το οποίο γενικώς πατώνει και είναι ικανό να φτάσει την Ελλάδα στον Ισθμό.

Ο τατουλης υποστηρίχθηκε απο όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου ! Η διαφορά με τον νικα ηταν συντριπτική σε αρκαδια , Λακωνια και Αργολίδα και μη αναστρέψιμη .

Ποιον ισθμό; Λίγο λες. Θα την φθάσει στην Αίγυπτο για να τελειώσει το έργο του Ιμπραήμ

Ρε δεν μπορείτε να τον κερδίσετε τον τατουλη όσο και να παλεύει όλος ο κοματικος συνδιασμος θα σας γλεντήσει στον δεύτερο γύρο!

Ο Τατούλης αναμετρήθηκε με όλους τους κομματικά υποστηριζόμενος υποψήφιους κι επικράτησε στις 4 από τις 5 περιφερειακές ενότητες αλλά και στο σύνολο. Ιδού λοιπόν, θαυμάστε την αξιοπρέπεια και τα επιχειρήματα του κομματικού επιτελείου Νίκα! Άρχισε η χειρίστου είδους προπαγάνδα. Τώρα θα επιχειρήσουν να βαπτίσουν τον Τατούλη συριζαίο, πασοκο, χρυσαυγίτη, πράκτορα της Τουρκίας κι ότι άλλο φανταστούν μπας και κατορθώσουν να τον νικήσουν με αθέμιτα μέσα γιατί ακόμη και με ολόκληρους κομματικούς μηχανισμούς να τους στηρίζουν έφαγαν την σκόνη του.

Ο Τατούλης έχει αναφορές στον δεξιό χώρο, οπότε είναι λογικό αυτό το αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο είναι δεδομένο ότι η συσπείρωση της ΝΔ γύρω από το Νίκα θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Οι Συριζαίοι θα κατέβουν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο; Δύσκολο. Έχει προβάδισμα ο Τατούλης αλλά θα είναι κοντά οι δύο τους και πάλι.

@08:55 ο τατουλης ψηφίστηκε απο ανθρωπους που έχουν ξεχωρίσει τα κομματικά απο τα τοπικά συμφέροντα .

Αν και ψηφισα Τατουλη,θα πρεπει να δουμε οτι τα ποσοστα του ηταν χαμηλοτερα,και αυτο κατι μας λεει!θελει ο κοσμος πραγματικα εργα ανανεωση προσωπων,και νεα ωθηση στην περιφερεια,που θα πρεπει ο Τατουλης να εξετασει με προσοχη αν θελει να ξαναειναι στην Περιφερεια

Στα σχόλια βλέπουμε φανατικούς υποστηρικτές του κ. Τατούλη. Μάλλον είναι συγκινημένοι από το "έργο" του τα τελευταία 9 χρόνια. 'Η μάλλον συμβαίνει κάτι άλλο. Ποντάρω στο δεύτερο....

Δεν ξαναβγαίνει ο Πετραν .... θα χάσει και με συντριπτική διαφορα ... 10-15 μονάδες τουλάχιστον

13:32 πίστεψε το και ισως να προλάβετε να τον δείτε να περνάει απο μπροστά σας . Ανίδεοι

Ο δήμαρχος του Άργους στς δηλώσεις του βγηκε και υποστήριξε Νίκα ....με την Μεσσηνία και την Αργολίδα και όλη την Αρκαδία να πάρει ο τατουλης νομίζω ότι είναι τα τελευταία ψωμια του κυρίου τατουλη

Οι συριζαίοι ψηφοφόροι έχουν σιχαθεί τον Τατούλη και προφανώς ο Σύριζα δεν θα τον στηρίξει γιατί στις εθνικές εκλογές θα χάσει και το ποσοστό που πήρε στην Αρκαδία. Ο Τατούλης θα πάρει -μέσω του Γιαννακούρα- από το ΠΑΣΟΚ αλλά νομίζω ότι αφού όλοι έκαναν τις υποχρεώσεις τους ως προς τους συμβούλους, όλοι οι άλλοι θα ψηφίσουν Νίκα για αλλαγή.

Έμαθα πως θα κατέβουν στην Τρίπολη Μητσοτάκης-Σαμαράς, για να "καθαρίσουν" για τον Νίκα, η όχι? Αν είναι έτσι, θα πρέπει να παραμερίσουμε της όποιες διαφωνίες και αντιπαλότητες που έχουμε εμείς οι Αρκάδες, με τον Τατούλη, και να τον στηρίξουμε. Στην συνέχεια, ο Τατούλης ως αναγνώριση του αγώνα των Αρκάδων, να πράξει πολλά περισσότερα γιαυτόν τον τόπο μας! Την Αρκαδία μας!!!

@17:04 φίλε μου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο κύριος Πέτρος θα ενδιαφερθεί για τον αγώνα μας και την Αρκαδία μας. Και αφού ήθελε να ενδιαφερθεί, γιατί δεν το έκανε τόοοοσα χρόνια που παίρνει 50-60% από εμάς? Να σου πω εγώ γιατί, διότι μας θεωρούσε και συνεχίζει να μας θεωρεί σιγουράκια. Φυσικό αέριο μας έλεγε, αεροδρόμιο μας έλεγε κλπ κλπ κλπ και τι έκανε? Δρόμο για τη Μεσσηνία, αεροδρόμιο στη Μεσσηνία, λιμάνι στη Μεσσηνία κλπ κλπ κλπ, μας χτυπάει φιλικά στην πλάτη και μας κλείνει το μάτι με νόημα. Φτάνει πια η κοροϊδία...

Όσοι υποστηρίζετε τον Νίκα δεν είστε απλά κουτάβια του Σαμαρά και κάποιων άλλων τοπικών πολιτευτών. Ο Πέτρος Τατούλης θα είναι ξανά Περιφερειάρχης ενάντια σε κάθε είδους σκευωρίες που κάνουν.

Η αυτοδιοίκηση δεν θέλει πρόβατα. Για τον ΝΙΚΑ κατέβηκε όλη η Νέα Δημοκρατία και ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, δεν το βλέπετε; θα σκύβει στις επιλογές του Μητσοτάκη για την Πελοπόννησο. Τον ΤΑΤΟΥΛΗ τον ψήφισαν γιατί ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΗΓΕΤΙΚΑ χαρακτηριστικά, ούτε αυτό το βλέπετε; Τόσο κοντόφθαλμοι είστε;

Το ότι ο Τατούλης χωρίς καμία απολύτως στήριξη από κανένα κόμμα επικράτησε έστω με μία μονάδα του Νίκα ο οποίος είχε μια ολόκληρη Νέα Δημοκρατία πίσω του δεν σας λέει τίποτα; Ποιος Μητσοτάκης και ποιος Σαμαράς..

Υπάρχει ο Τατουλης και υπάρχει και η καρεκλα του Νικα. Στη θέση του Τατουλη δεν μπορεις να βαλεις κανεναν αλλον, γιατι είναι ΕΝΑΣ. Στην κομματική καρεκλα του Νικα μπορεις να βάλεις οποιον θελεις. Οσοι ψηφισαν Νικα θα ψηφιζαν σχεδον κατα 100% και τον Κικα, Μικα, Σικα και την κουτση Μαρία. Αρα καποιοι ψηφιζουν ΑΝΘΡΩΠΟ και καποιοι καρεκλα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καν μετρο συγκρισης.

Οπως ακριβώς ειπε και ο 13:55 τα κομματόσκυλα θα ψήφιζαν και την κουτσή Μαρία . Ξυπνήστε και μην επιλέγετε με βάση τα μεγάλα κόμματα . Έρχονται εκλογές σε 1 μήνα , εκεί ψηφίστε όποιον γουστάρετε . Μην βάζετε τα κόμματα και στον χάρτη της περιφέρειας . Φτάνει πια . Και για να προλάβω τυχόν σχόλια, ο τατουλης ούτε ζήτησε ούτε χρησιμοποίησε την στήριξη των κομμάτων το 2010/2014. Εμφανιζόταν μόνος του και προκαλούσε πανικό όπου πήγαινε και δεν κουβαλούσε και 6 λεωφορεία απο τον τόπο του .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.