Το μπράβο του Αστέρα στους φιλάθλους του

Το μπράβο του Αστέρα στους φιλάθλους του

Απρίλιος 24, 2017 - 15:17
11 σχόλια

1308 χιλιόμετρα και περίπου δεκαπέντε ώρες στον δρόμο για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας έκαναν φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης που βρέθηκαν οδικός στην Βέροια για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.

Περίπου 50 ηρωικοί φίλαθλοι του Αστέρα ξεκίνησαν από την Τρίπολη και βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας δίνοντας το δικό τους κιτρινομπλέ χρώμα στις εξέδρες θυμίζοντας κάτι από ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' στο γήπεδο της Βέροιας με τα τραγούδια και τα συνθήματα τους.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης σε αντίθεση με την ομάδα δεν σταμάτησαν ποτέ. Για 90' λεπτά κατέθεσαν την ψυχή τους στην κερκίδα φιλοξενούμενων του γηπέδου της Βέροιας προσπαθώντας να βοηθήσουν την ομάδα τους να φθάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ωστόσο τα ευχαρίστα νέα της Λιβαδειάς λύτρωσαν τόσο τους ίδιους όσο και την ομάδα με την εξασφάλιση της μαθηματικής παραμονής του Αστέρα Τρίπολης στην Super League μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος δίνοντας έτσι ένα οριστικό τέλος στην αγωνία.

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσω μια ιδιαίτερης φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram δίνει τα εύσημα στους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης αναφέροντας τα εξής:  Αξίζετε πολλά μπράβο για τα χιλιόμετρα και την ενθάρρυνση... #asterastripolisfc #fans #verast

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Πράγματι οι 50 φίλαθλοι του Αστέρα ήταν ήρωες.Μόνο ήρωες θα πήγαιναν για παγωτό 1308 χιλιόμετρα μακριά.

ασε τα ειρωνικα σχολια και τα παγωτα και σου συνιστω να προμηθευτεις παραυτα ξυδι.θα το χρειαστεις οσον ουπω.............

ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2 ΩΡΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 11 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΛΕ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ... Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Η Τρίπολη δεν είναι ούτε κίτρινη ούτε μπλε.Κίτρινο είναι το χρώμα σου μετά την 4σαρα της Βέροιας.Νούμερο ε νούμερο.

Αυτούς λοιπόν τους λίγους φιλάθλους που πήγαν να ενισχύσουν την ομάδα στη Βέροια ,αλλά και άλλους πολύ περισσότερους που δεν πήγαν ,αλλά αγαπούν και πονάνε την ομάδα, κοιτάξτε κύριοι αρμόδιοι της Διοίκησης και Ιδιοκτήτες, να μην τους απογοητεύσετε πάλι στην επόμενη χρονιά !! Φτιάξτε τον Αστέρα όπως του αξίζει, για να δείξετε ότι σέβεστε και τους φιλάθλους και την πόλη !!

τους φιλάθλους και την πόλη η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες την σέβονται διατηρώντας την ομάδα τόσα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και με τόσες διακρίσεις και χαρές που μας έχουν δώσει. γιατί τόση χολή και χαρά από μερικούς για μια κακή χρονιά δεν την καταλαβαίνω Εκτός και αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση για το ποδόσφαιρο στην Τρίπολη εκτός από την παρουσία του Αστέρα

@Anonymous (25/04/2017 - 19:29 Και βέβαια υπάρχει καλύτερη πρόταση. Ο Παναρκαδικός των 250 εισιτηρίων που τα μισά είναι τσάμπα είσοδος μπας και φανεί ότι έχει κόσμο το γήπεδο. Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.