«Μπρα-ντε-φερ» παραμονής για Δόξα και Ζευγολατιό

«Μπρα-ντε-φερ» παραμονής για Δόξα και Ζευγολατιό

Απρίλιος 26, 2017 - 11:51
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται μαζί με 21 βαθμούς στην τελευταία θέση μαζί με το Ζευγολατιό.

Πλέον τα πάντα ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί και κάθε βαθμός έχει την δική του αξία έτσι ώστε στο φινάλε ένας από τους δύο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι αυτός που θα καταφέρει να σωθεί και να βρεθεί και την νέα αγωνιστική σεζόν στα γήπεδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η μάχη της Δόξας Μεγαλόπολης με το Ζευγολατιό μοιάζει σαν έναν αγώνα επιβίωσης, σαν ένα μπρα-ντε-φερ χωρίς δεύτερη ευκαιρία για έναν από τους δύο με την παραμονή βεβαίως να είναι ο μεγάλος τους στόχος.

Για την Δόξα μέχρι στιγμής στοιχειώνει η εντός έδρας ήττα από το Ζευγολατιό στην Μεγαλόπολη με 0-1 και με τον τρόπο με τον οποίον ήρθε με τους κυανόλευκους να έχουν και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία σε εκείνον τον αγώνα βάζοντας, όπως αποδείχθηκε, γερά στο κόλπο της παραμονής και την Κορινθιακή ομάδα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, η Δόξα έχει δύο αγώνες στην Μεγαλόπολη με Χαλκίδα την επόμενη αγωνιστική και Παναργειακό την προτελευταία, ενώ υπάρχουν και τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Ερμιονίδα και τον Αιολικό την τελευταία αγωνιστική στη Μυτιλήνη.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Ζευγολατιό, το οποίο και αυτό έχει δύο εντός και δύο εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα στα 3 από τα 4 τελευταία αγωνίζεται με τις ίδιες ομάδες που αγωνίζεται και η Δόξα. Στην Κορινθία υποδέχεται Ερμιονίδα και Αιολικό και εκτός έδρας αγωνίζεται με Παναργειακό στο Άργος και τελευταία αγωνιστική με την Αχαϊκή στην Αχαγιά.

Άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό το γεγονός πως Ερμιονίδα, Παναργειακός και Αιολικός εμπλέκονται άμεσα με την υπόθεση παραμονής και γίνονται ριθμυστές καθώς αναμένεται να  αντιμετωπίσουν Δόξα Μεγαλόπολης και Ερμιονίδα και μάλιστα χωρίς κάποιο μεγάλο δικό τους βαθμολογικό κίνητρο.

Δόξα Μεγαλόπολης 21 βαθμοί

27η αγωνιστική: Δόξα Μεγαλόπολης-Χαλκίδα

28η αγωνιστική: Ερμιονίδα- Δόξα Μεγαλόπολης

29η αγωνιστική: Δόξα Μεγαλόπολης- Παναργειακός

30η αγωνιστική: Αιολικός- Δόξα Μεγαλόπολης

Ζευγολατιό 21 βαθμοί

27η αγωνιστική: Ζευγολατιό-Ερμιονίδα

28η αγωνιστική: Παναργειακός-Ζευγολατιό

29η αγωνιστική: Ζευγολατιό-Αιολικός

30η αγωνιστική: Αχαϊκή-Ζευγολατιό

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.