Μπούσγας φάουλ και... γκολ (vid)

Μπούσγας φάουλ και... γκολ (vid)

Οκτώβριος 09, 2018 - 10:40
0 σχόλια

Την περσινή σεζόν ο Παναγιώτης Μπούσγας ήταν ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής της Α' Αρκαδίας αποδεικνύοντας από την αρχή της εφετινής χρονιάς του λόγου το αληθές.

Ο νεαρός άσος του Μαντινειακού στην ισοπαλία της ομάδας του στην Μελιγού κόντρα στον Ερμή με 1-1 έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με το καταπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Μαντινειακός κέρδισε φάουλ εκατοστά πριν την γραμμή της περιοχής, πάνω από την μπάλα ήταν ο Μανδρώνης με τον Μπούσγα. Ο πρώτος την έστρωσε για τον δεύτερο με τον 18χρονό μεσοεπιθετικό να εξαπολύει ένα πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να καρφώνεται σαν βέλος στο παραθυράκι της εστίας του Ερμή.

Κάτω από τα δοκάρια ελέω της αποβολής στην φάση του φάουλ του Νίκου Σακελλαρίου κάθονταν ο Βασίλης Κατσίρης ωστόσο εκεί που πήγε η μπάλα και με την ταχύτητα που είχε κανείς δεν θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ φάουλ του Παναγιώτη Μπούσγα από την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α' Αρκαδίας του Ερμή Μελιγούς με τον Μαντινειακό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το άπιαστο φάουλ του Μπούσγα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.