Μπούρας: Ως εδώ,η κλεψύδρα της υπομονής άδειασε

Μπούρας: Ως εδώ,η κλεψύδρα της υπομονής άδειασε

Ιούνιος 03, 2015 - 07:47
0 σχόλια

Ύστερα από την τελευταία επίθεση από τον κύριο Φουσέκη, το ποτήρι ξεχείλισε. Φτάνει πια ο ηγεμονισμός, η έπαρση και ο λαϊκισμός. Φτάνει η παραπληροφόρηση, η υποκρισία, η φαιά προπαγάνδα και η εμμονή στην πόλωση, σε διχαστικές λογικές που βολεύουν εαυτούς.

Γνωρίζεται πολύ καλά ότι, τα δικαστήρια δεν ΄΄κερδίζονται΄΄ με υποκριτικές παγανιστικές λατρείες, ούτε με την αλήθεια, αφού πολλές φορές κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ίσους. Ο σοφός Αριστοτέλης έλεγε και είχε απόλυτο δίκιο: ΄΄Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων΄΄

Η αμετροέπεια της επίθεσής σας φτάνει στο απόγειό της, με την εμμονή για καταδίκη ανυπόστατων και αναπόδεικτων δολιοφθορέων στον Άκοβο, απαίτηση που μόνο αφελείς και μυαλοφυγόδικοι μπορούν να δεχτούν και που προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας. Όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε ότι κανένας άλλος θεσμός, ούτε και το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη, είναι προκλητικό και παράνομο αυτό το καινοφανές παραμύθι που μας λέτε. Τη δικαιοσύνη που ενώ τη σεβόμαστε και την απόφασή της υπηρετούμε, συνεχίζουμε να μιλάμε για κατάφορη αδικία της παρατάξεώς μας, για αδικία και αδικοδικία. Και μιλάμε για αδικία αφού ο επανέλεγχος έδειξε 110 ψηφοδέλτια άκυρα των αντιπάλων μας και 9 αδίκως ακυρωθέντα της δικής μας παράταξης. Τελικά ακυρώθηκαν μόνο δυο (2) από το δικαστήριο!!!

Χωρίς αιδώ ξεχνάτε τα 33 άκυρα ψηφοδέλτια (εκτός Ακόβου) αλλά και τα 55 στο Τ.Κ. Κουρουνιού, που ήταν ΄΄γυμνά΄΄, χωρίς αρίθμηση και χωρίς υπογραφή του δικαστικού εκπροσώπου (ανθρώπινο λάθος ή και εδώ έπρεπε να ψάξουμε για δολιοφθορά;).

Για αυτό σας λέμε σταματήστε να κυνηγάτε ανεμόμυλους και να αναζητάτε εφιάλτες και συνωμότες. Αρκετά κόστισε στην κοινωνία μας αυτή η εκλογική αναμέτρηση. Σεβαστείτε επιτέλους και την Δημοκρατική Συνεργασία που εκπροσωπεί το 50% των πολιτών. Εξάλλου πρέπει να γνωρίζεται ότι η καταξίωση, η αποδοχή αλλά και η υστεροφημία των πολιτικών προσώπων κατακτάται στο στίβο της ζωής και από την προσφορά στην κοινωνία και δεν κερδίζεται με επικοινωνιακά και άλλα μέσα. Τέλος, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η αδυναμία και η ανυπαρξία δημιουργικού έργου δεν καλύπτεται από τη δημαγωγία και τη συκοφαντία.

Οι πολίτες διαθέτουν και μνήμη και κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά την αξιακή και ιδεοπολιτική ταυτότητα του καθενός από εμάς. Οι δυσκολίες και η ανέχεια που επισώρευσαν σε όλους μας οι μνημονιακές ανάλγητες πολιτικές τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν κάνει τους δημότες σοφότερους και περισσότερο προσεκτικούς. Άλλωστε το απέδειξαν ξεκάθαρα στις εκλογές παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας. Μοίρασαν εξίσου την προτίμησή τους, κατά συνέπεια όταν προσβάλλετε την παράταξή μας, προσβάλετε τους πολίτες και τη λογική τους.

Αντί κύριε Φουσέκη να επιδίδεστε σε κυνήγι μαγισσών, σε ονειρώξεις συνομωσιών, αντί να αναλώνεστε σε αφορισμούς, σε συκοφαντίες και σε σοφιστείες που καταλήγουν σε ερμηνευτικές αυθαιρεσίες, θα ήταν δημοκρατικά και δημιουργικά προσφορότερο να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας και εμάς, υπεύθυνα, με την ωριμότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτετε.

Ποιο είναι, αλήθεια, το έργο της νέας δημοτικής αρχής με βάση τους τρεις πυλώνες ανάπτυξης που εσείς ευαγγελίζεστε;

Ολοκληρώθηκαν άμεσα τα έργα που είχατε υποσχεθεί;

Συνδετήρια Οδός
Κέντρο νεότητας
Κτίριο Πυροσβεστικής
Οι μελέτες για ένταξη νέων έργων στο ΕΣΠΑ

 

Ακόμα κύριε Φουσέκη, θα ήταν χρήσιμο και ωφέλιμο να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας και εμάς για τα παρακάτω σοβαρά ερωτήματα που αφορούν στη δική σας θητεία στον τέως Δήμο Φαλαισίας.

Για το ετεροχρονισμένο δημοτικό συμβούλιο , το θρυλικό 99/2010 στη Φαλαισία
Για τους λογαριασμούς  πυρόπληκτων, που με την 102/2007, ανοίξατε και διαχειριστήκατε εκτός δήμου.
Για την αγορά των ΄΄χρυσών΄΄ οικοπέδων στον Άκοβο και στη Ρεκίτσα
Για τη δωρεάν παραχώρηση γης του Δήμου σε μοναστήρια και σε ιδιώτη
Για την ανάπλαση της Δραμπάλας με τα χρήματα των Κυπρίων.

 

   

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.