Μπουντρούκας: Οι εξαγγελίες για δήθεν έργα των Τατούλη, Δέδε και Νίκα δεν πείθουν

Μπουντρούκας: Οι εξαγγελίες για δήθεν έργα των Τατούλη, Δέδε και Νίκα δεν πείθουν

Φεβρουάριος 15, 2019 - 13:50
6 σχόλια

Τατούλης, Δέδες και Νίκας έχουν μετατρέψει την Πελοπόννησο σε ένα απέραντο «εργοτάξιο» σχολιάζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ... ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ!
Τόσο ο Τατούλης όσο και ο Δέδες μαζί με το Νίκα έχουν μετατρέψει την Πελοπόννησο σε ένα απέραντο... «εργοτάξιο»! Και όλα αυτά λίγο πριν τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. Τυχαίο; ...δε νομίζω! Δυστυχώς γι’ αυτούς ο κόσμος δεν έχει μόνο άποψη, έχει και μνήμη. Οι εξαγγελίες για δήθεν έργα και το κόψιμο των κορδελών σε ημιτελείς κατασκευές δεν πείθουν πλέον κανένα. Η ανάγκη για αλλαγή προσώπων και κυρίως συμπεριφορών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θεωρείται επιβεβλημένη.


6 Σχόλια

ΑΙΣΧΟΣ ! ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ! ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ Ο Κ Τ Ω ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ Μ Ε Γ Α Λ Α ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ Μ Ι Κ Ρ Α ΕΡΓΑ ΤΟΥ Π Ε Τ Ρ Ο Υ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ . ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ !

Ο Τριανταφυλλος Σωτηροπουλος μπορει να μην εχει ασυμβιβαστο ως Προεδρος της Δημοτικης Ραδιοφωνιας Τριπολης , θα συμφωνησετε ομως οτι ΔΕΝ ειναι ΗΘΙΚΟ . Αρα θα πρεπει να παραιτηθει .

Το απίστευτο με την πλειοψηφία τον ανθρώπων που γράφουν σχόλια είναι πως: 1) ΔΕΝ μπορούν να βλέπουν τους ανθρώπους που έχουν να κάνουν μια διαφορετική και στην προκειμένη ποιο ουσιαστική πρόταση ποιο ψιλά από τους ίδιους. 2) ΤΟΥΣ αρέσει η βρομιά και η ανηθικότητα στην πολιτική για να την ψηφίζουν και μετά να τους "επιτρέπετε" να την βρίζουν. 3) Από την στιγμή που ο κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του είτε κακή είτε καλή είναι αυτή αφού θες να την μηδενίζεις, βγες και πες το όνομα σου να κριθούν τα λεγόμενα σου από την "καθαρή" ιστορία που πιστεύεις ότι κουβαλάς την πλάτη σου.

@18:16 Πόσο "ψιλά" εννοείς; Μέχρι 90 λεπτά του ευρώ ή πιο ψιλά; Βλάχοοοοοοοοοοοοοο! Οι εξυπνάδες σε μαράνανε! Και "ποιο" και "ψιλά" ε; Ουστ ρε αγράμματε από δω! Ζητάς από τους άλλους να πουν το όνομά τους και την ίδια στιγμή υπογράφεις ως Holmes. Σιγά ρε πονηρίδη Σέρλοκ μη σκίσεις το καλσονάκι σου! Στο κλουβί σου γρήγορα! Διάλειμμα...τέλος!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ κ. HOLMES ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ..........ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ;

21:58: "Όταν σου τελειώνουν τα επιχειρήματα στο ίντερνετ, τότε αρχίζεις να κρίνεις την ορθογραφία του άλλου". γκουγκλαρετο (μπορεί) να μάθεις και κάτι! ( Το να ασχοληθώ περαιτέρω με έναν ευρωπαίο δεν έχει κανένα νόημα ) 22:04: αγαπητή «Σωτηρία Σωτηρίου» Εγώ υπογράφω με ένα ψευδώνυμο κάτι το οποίο αντικαθιστά το όνομά μου στο διαδίκτυο. Το να προσβάλλεις και να βρίζεις ανώνυμα στο διαδίκτυο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το κάνουν και οι αρουραίοι .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.