Μπουντρούκας: Η απαξίωση για τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης μεγαλώνει καθημερινά

Μπουντρούκας: Η απαξίωση για τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης μεγαλώνει καθημερινά

Μάρτιος 20, 2019 - 10:46
1 σχόλια

« Καμία πρόταση δεν ακούμε από τον κυβερνητικό υποψήφιο Περιφερειάρχη, η ΔΕΗ Μεγαλόπολης απαξιώνεται καθημερινά»

Δήλωση για τη δραματική κατάσταση απαξίωσης που έχει περιέλθει η ΔΕΗ Μεγαλόπολης αλλά και για την περίεργη σιωπή του Κυβερνητικού Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Δέδε για το θέμα αυτό έκανε σήμερα ( 19/3/19 ) ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μπουντρούκα για το φλέγον θέμα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης ακολουθεί παρακάτω:

«Η απαξίωση για τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης μεγαλώνει καθημερινά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη ΔΕΗ  «βήμα – βήμα» όχι απλά στο ξεπούλημα, αλλά στην πλήρη απαξίωσή της καθώς καμία σοβαρή πρόταση δε γίνεται από τον Κυβερνητικό Υποψήφιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Δέδε ώστε να αποφευχθεί η πώληση των λιγνιτικών μονάδων. Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μην επιτρέψουμε την απαξίωση της ΔΕΗ που θα επιφέρει την ερήμωση στην περιοχή της Μεγαλόπολης, μια περιοχή που οι κάτοικοί της  έχουν δώσει ολόκληρη τη ζωή τους για να  προκύψει ανάπτυξη στην περιοχή».
 
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας
 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.