Μπουγάτσα με ξύλο

Μπουγάτσα με ξύλο

Μάιος 20, 2018 - 20:48
57 σχόλια

Στ' αλήθεια πέσαμε από τα σύννεφα με την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη; Και πρωτίστως τα πολιτικά κόμματα που «δεν ξέρουν - δεν είδαν» και καταδίκασαν για άλλη μία φορά τη βία από όπου(;) κι αν προέρχεται, δίχως να προτείνουν μέτρα για να την σταματήσουν.

Από καταδίκες χορτάσαμε. Καταδικάζουμε την ανομία στα πανεπιστήμια, το «αναρχικό» ξύλο στους καθηγητές που τολμούν να σβήνουν τα συνθήματα των «αγωνιστών», τη βία εναντίον ελεγκτών που κάνουν τη δουλειά τους στα λεωφορεία, εναντίον εφοριακών που τους κυνηγούν οι μεγαλο-ταβερνιάρηδες στα νησιά όπου ένας τηγανητός σπάρος κάνει όσο μιας βδομάδας νοίκι (χωρίς απόδειξη...).

Καταδικάζουμε αβέρτα, διότι είναι ανέξοδο.

Επί περίπου δέκα χρόνια βλέπουμε δίπλα μας να φυτρώνει και να καλλιεργείται μια «ποικιλία» βίας με ατομικά χαρακτηριστικά, που προέρχεται από την αίσθηση που έχουν κάποιοι ότι εκείνοι μόνο είναι οι κατακτητές της απόλυτης αλήθειας και ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να βγάλουμε τον σκασμό αλλιώς θα πρέπει να αρπάξουμε τις μπούφλες μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι και ακροαριστεροί και ακροδεξιοί, και διεκδικούν το δίκιο τους μέσα από την αυτοδικία.

Οι προπηλακισμοί και η βία εναντίον πολιτικών προσώπων δε, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Και όποιος θεωρεί ότι η μούρη του συντηρητικού Χατζηδάκη της Νέας Δημοκρατίας άξιζε τη σπασμένη μύτη που του «χάρισαν» μια χούφτα αγανακτισμένοι στο κέντρο της Αθήνας το 2010, ενώ τον «προοδευτικό» Μπουτάρη δεν πρέπει να τον χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο, πλανάται πλάνην οικτρά.

Ποιοι χάρηκαν με το ξέσπασμα βίας εναντίον εκείνου που τους έβαζε στα μνημόνια και τους έκοβε μισθούς και συντάξεις; Ε, οι ίδιοι ας μην απορούν σήμερα με τη βία «από την άλλη πλευρά» εναντίον του Μπουτάρη.

Διαβάζω ότι ταυτοποιήθηκαν, λέει, δύο από τους δράστες και ότι έχουν γίνει δύο προσαγωγές, μία μέρα μετά τον ξυλοδαρμό. Αλλά είναι άγνωστο αν θα συλληφθούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι. Σημειωτέον ότι οι περισσότεροι αφήνονται ελεύθεροι, στο κάτω-κάτω, αυτό ορίζει ο νόμος.

Ατιμωρησία, λοιπόν.

Η αίσθηση της αυτοδικίας διαπερνά τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας όπως μια καυτή βελόνα το πλαστικό. Και η η νομιμοποίηση αυτής της βίας, προϊόν της μισαλλοδοξίας, συμβαίνει αργά αλλά σταθερά. «Η απουσία της έννομης τάξης και κάθε κρατικής δράσης που θα εμπεδώσει το αίσθημα της δικαιοσύνης τροφοδοτούν τα φαινόμενα εκδηλώσεων βίας», διάβασα σε ένα ψύχραιμο σχόλιο και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Δεν τον συμπαθώ τον Γιάννη Μπουτάρη. Τον θεωρώ «δήθεν». Ανοίγει το στόμα του πολλές φορές και δεν ξέρει τι λέει, προκαλεί για να προκαλεί και έχει γύρω του μια ιδιότυπη δημοσιογραφική προστασία: για παράδειγμα, η Θεσσαλονίκη έμεινε χωρίς νερό μία εβδομάδα, έριξαν το φταίξιμο ακόμα και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού εκεί, και ο Μπουτάρης έμεινε στο απυρόβλητο, σαν να μην είναι δήμαρχος. Αλλά: ούτε είχε προγραμματιστεί Gay Pride στη Θεσσαλονίκη χθες ούτε το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη έπρεπε να ζητήσει άδεια για να κάνει μια παράλληλη εκδήλωση από τον Δήμο.

Από ό,τι είδα στα βίντεο, ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι, που ακούνε τα παραληρήματα του Βελόπουλου, επιτέθηκαν ο ένας μετά τον άλλον σε έναν άνθρωπο 75 χρονών. Μάλιστα, ο ένας κρατούσε αγκαλιά και το μωρό παιδί του, ενώ μέσα στο πλήθος διέκρινα δύο αγόρια ούτε 15 ετών να κυνηγούν τον δήμαρχο για να τον χτυπήσουν. Και πολλούς νεαρούς άντρες, ηλικίας από 17 έως 20 ετών, να σπάνε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του με κλωτσιές. Να τους χαρακτηρίσω όλους ακροδεξιούς; Άντε και τους χαρακτήρισα. Είτε ακροδεξιός είτε ακροαριστερός, αν μεινεις ατιμώρητος, θα χτυπήσεις τον επόμενο στόχο σου με την πρώτη ευκαιρία και θα προτάσσεις παντού τη βία.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει πουθενά κρατική τάξη και βασιλεύει η ατιμωρησία.

Ένα παράδειγμα: Πριν από δύο χρόνια, «αναρχικοί» έκαναν κατάληψη στη Νομική Αθηνών. Η Αστυνομία, φυσικά, δεν μπορούσε να επέμβει, θα θεωρείτο πράξη φασιστική να πετάξει έξω και να συλλάβει τους ανθρώπους που πέταξαν έξω και χτύπησαν με καδρόνια τους φοιτητές... Διότι το πανεπιστήμιο είναι κυρίως χώρος διακίνησης ιδεών και ναρκωτικών, όχι χώρος εκπαίδευσης και γνώσης.

Τον Ιούνιο του 2017, ο Κ. Γαβρόγλου πέταξε την απόλυτη επιτυχία: «Στα πανεπιστήμια αυτά τα θέματα λύνονται από μέσα, αν υπάρχει ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και σύλλογος καθηγητών. Ποτέ δεν έχει φέρει λύση η αντιμετώπιση με αστυνομικούς τρόπους».

Απορία: Πότε χρησιμοποιήθηκαν «αστυνομικοί τρόποι» για να καθαρίσουν τα πανεπιστήμια από τους αλλοδαπούς που βιάζουν φοιτήτριες (Θεσσαλονίκη), από ναρκομανείς που κάνουν κατάληψη σε αίθουσες (ΕΚΠΑ, Φιλοσοφική), από τους εμπόρους ναρκωτικών (η Νομική Αθηνών είναι μέσα στις δέκα καλύτερες «πιάτσες» σε όλη την Αθήνα); Ποτέ. Ο κ. Γαβρόγλου, όμως, ουσιαστικά τότε πρότεινε να πάρει το κάθε πανεπιστήμιο τον Νόμο στα χέρια του.

Παρόμοια και η χθεσινή περίπτωση: Δεν μας αρέσει ο Μπουτάρης; Κανείς δεν μας εμποδίζει από το να του σερβίρουμε μπουγάτσα με... ξύλο.

Όποιος εκπλήσσεται, λοιπόν, δεν είναι ειλικρινής. Και αν το πολιτικό σύστημα δεν δράσει σύντομα, αν δεν δράσει ενωμένο, αν τα αρμόδια όργανα δεν τιμωρήσουν για να παραδειγματίσουν, φοβάμαι ότι η κοινωνία μας θα σερβίρει συχνά μπουγάτσα με ξύλο σε πολιτικές συγκεντρώσεις, στον δρόμο, σε όποιον δεν «γουστάρει» ο καθένας κατά περίσταση.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 
Tags: 

57 Σχόλια

Για έναν καραγκιόζη της αυτοδιοίκησης (από τους πολλούς που επέλεξε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου) που κάνει τον Καμπόσο υπήρχε προαιώνια απάντηση: "Αιδώς Αργείοι"

Τί μέτρα να πάρουν οι πολικοί κυρία μου, υπάρχουν ήδη οι νόμοι και οι αρχές για αυτές τις πράξεις. Για τον νεοδημοκράτη Καμπόσο και την κατάπτυστη ανάρτησή του στο fb για την επίθεση στον Μπουτάρη έχετε να μας πείτε τίποτε ή (όχι τζίζ) περιμένετε την γραμμή από το κόμμα; Υ.Γ Μην επικαλείστε τους νόμους εάν δεν τους γνωρίζετε.

Ωραίο

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Χρυσαυγίτες και νεοδημοκράτες αντάμα υπερθεματίζουν και επιχαίρουν για τη φασιστική επίθεση εναντίον του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης.Κατά τα άλλα για τη Ν.Δ υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας.

Συντομα και στην τριπολη μαναρι ,καποιοι ψυχικα διαταραγμενοι τριπολιτσιωτες θα πελεκανε μελη της δημοτικης αρχης και θα τους πετανε στα αδεσποτα της πετρινου .

Ο δήμαρχος του ιστορικού 'Αργους και Μυκηνών κάνει το γύρο του κόσμου με ακροδεξιά καύσιμα ευτελίζοντας το αξίωμα του

Οι νότιοι Σλάβοι πάντα έχουν στο νου τους το μακεδονισμο... ο φασίσμος του μπουταρη είναι υπουλος κ χθωνιος.. να τον χαίρονται οι Θεσσαλονικείς ψηφοφόροι

21:17 ο μπουταρης διαγει μακεδονισμο .Οι νοσταλγοί του φασίστα Pulevski δεν έχουν θέση εδώ.

@11:13 αθάνατη λαική σοφία @21:17 ο αριστερός - ο ''προοδευτικός'' που επιβάλλει την άποψη του ως αυθεντική (θέσφατο) που αν διαφωνείς με αυτή χαρακτηρίζεσαι ακροδεξιός και σκοταδιστής το λιγότερο και το περισσότερο σου κόβει το λαιμό με κορσεβοκούτι. Στην πραγματικότητα υπηρετεί τον αγγλοσαξωνική διεθνή πολιτική μέσω της επιβολής της νεοταξίτικης ατζέντας (πολυπολιτισμικότητα, ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης, αναθεώρηση της ιστορίας και απαξίωση κάθε κοινωνικού δεσμού όπως οικογένεια, πατρίδα, έθνος, θρησκεία). Ήταν καλή τελικά η επένδυση των Άγγλων σε λίρες στην αριστερά.

Βία είναι και να μην έχεις να φας, και να μήν έχεις δουλειά, και να μην μπορείς να πληρώσεις τους άδικους φόρους, και να σου παίρνουν το σπίτι, και μάλιστα είναι η πιό σκληρή βία. Και να είστε βέβαιοι πάσης φύσεως ψεύτες μνημονιακοί και νέοι και παλιοί ότι δεν θα γλιτώσετε την οργή του λαού.

Η οργή του λαού περιλαμβάνει και κονσερβοκούτι; (λοιπόν, είναι ώρα να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε, μέχρι τώρα η μετανάστευση είχε οικονομικές αιτίες, από δω και πέρα γίνεται αναγκαία για να διαφυλάξω την πνευματική μου υγεία)

"Δεν έχεις να φας" αλλά δεν βλέπω να πεθαίνουν κατά εκατοντάδες στους δρόμους όπως την Κατοχή. "Δεν έχεις δουλειά και σου παίρνουν το σπίτι γιατί δεν μπορείς να πληρώσεις τους άδικους φόρους" αλλά δεν βλέπω χιλιάδες άστεγους στην πόλη. Έχεις ακόμα πολύ "λίπος", αντέχεις ακόμα. Τρέχα τώρα στο χρυσαύγουλο της γειτονιάς σου ή στον κομματάρχη του Κούλη να σου βρει δουλειά για να γυρίσεις στο μεροδούλι-μεροφάι που θα σου επιτρέψει την παλιά "ευημερία" (του κώλου) νοσταλγέ της "χρυσής εποχής" των καταναλωτικών δανείων για αμάξι και ταξιδάκια στην Πράγα (ο Μπουτάρης σου φταίει που τα 'χασες).

οι <<δημοσιοκάφροι>> το αποκρύπτουν επιμελώς https://www.youtube.com/watch?v=D-GhyRAdS5M

Ο δήμαρχος Καμπόσος , έχει γελοιοποιηθεί πλήρως πλέον. Ακολουθεί το ίδιο δρόμο του εξευτελισμού με το συντηριτικό κομμάτι που είναι εγκλωβισμένο στην ΝΔ. ο φιλελευθερος Κούλης τους χτυπάει σαν χταπόδι , καθημερινα

Ερώτηση στον ανώνυμο 10:28. Υπάρχει άλλου είδους αριστερά πέραν της "φασιστικής";

Σωστά το επισήμανες. Το περιγράφω άλλωστε και στο αρχικό σχόλιο μου για την επιβολή της αριστεράς και την αγγλοσαξωνική επένδυση σε λίρες προς τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην Ελλάδα του 2ου ΠΠ.

9:59 τωρα δεν εισαι μεροδουλι μεροφαι ;;;;

Ανώνυμε 10:28 και 11:43 κατάλαβες λάθος την ερώτησή μου, αλλά δεν πειράζει, ας πάμε παραπέρα. Για σένα η αριστερά είναι φασιστική (ξέρεις όμως τι σημαίνει φασισμός;). Η δεξιά για μένα εξ ορισμού είναι φασιστική, όπως για σένα είναι η αριστερά). Επομένως τα πάντα είναι φασισμός ή όχι;

Οι Πόντιοι έχουν διώξει κ τους ΧΑ από τις εκδηλώσεις τους κατά καιρούς..γιατί τόσος ντόρος για τον κιναιδο;Ο ίδιος άλλωστε με δηλώσεις του ακυρώνει την γενοκτονία τους τι ήθελε εκεί ψήφους;

Στη πραγματικότητα δεν φταίνε τα 15χρονα, 17χρονα, 20χρονα, ο πατέρας με το παιδί στην αγκαλιά και οι λοιποί λούμπεν που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη. Φταίνε οι αποτυχημένες Κοινωνία–Οικογένεια-Παιδεία που κρατάνε όλους αυτούς τους ανθρώπους μέσα στα σκοτάδια, γεμίζοντας τους μίσος για οτιδήποτε. Το ότι είναι σκατά Κοινωνία Οικογένεια Σχολεία για μένα είναι συνειδητή επιλογή. Συνειδητή επιλογή της ντόπιας οικονομικής ελίτ τα τελευταία τουλάχιστον 70 χρόνια και έχει σαν σκοπό να διαφυλάξει τα συμφέροντά της. Θα δούμε πολλά ακόμα. Στην πραγματικότητα δεν έχουμε δει τίποτα.....

Όπως οι Γερμανοί βιομήχανοι επέλεξαν τον εκφασισμό των Γερμανών πολιτών στον μεσοπόλεμο, έτσι και οι δικοί μας επιλέγουν τον εκφασισμό μας. Τι δεν καταλαβαίνουμε; 10:28 & 11:04 Η Αριστερά αγωνίζεται, πολεμά & τσακίζει τον φασισμό. Στα δικά σας μυαλά δηλαδή ο Λαμπράκης π.χ. ήταν φασίστας; Στην Ελλάδα το 40-41 εισέβαλαν αριστεροί ΙταλοΓερμανοί; Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ήταν Αριστερό κομμούνι; Αλήθεια είδατε πολλούς φασίστες να αγωνίζονται για κράτος πρόνοιας, υγεία και παιδεία για όλους τους πολίτες, οκτάωρο & συλλογικές συμβάσεις; Παιδιά κόψτε τον κάθε απίθανο Βελόπουλο Σας πειράζει!!!

Ο Μεταξάς καθιέρωσε τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα. Ποια αριστερά; Η αριστερά έσφαζε Έλληνες στο Μελιγαλά, στον Φενεό και αλλού και πρόδιδε την Μικρασιατική εκστρατεία και την Μακεδονία. Μόνο ο ελληνικός εθνικισμός είναι κακός γι' αυτήν. Ο Βουλγαρικός, ο Τουρκικός, ο Σλαβικός και ο Αλβανικός ήταν και είναι καλοί συνεργάτες της γιατί εναντιώνονται στην Ελλάδα. Έλεος πια με την 50ετή παραμύθα της αριστεράς και της προόδου. Είπαμε οι λίρες του SOE έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν θαύματα. Είναι πολλά τα $$$$$$$$$$$ της ΝΤΠ.

Όχι Αλέξη! Οι αγώνες των εργαζομένων ανάγκασαν τον Μεταξά και αναγκάζουν τον κάθε Μεταξά να υλοποιήσει φιλεργατικούς νόμους. Η Αριστερά δίνει αγώνες & οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις πρώτα σκοτώνουν ή φυλακίζουν Αριστερούς & μετά κουτσά στραβά υλοποιούν μέρος ή ολόκληρες τις διεκδικήσεις. Ιστορικά οι εξελίξεις είχαν αυτή τη μορφή. Ο φασισμός ήταν & είναι μια προσπάθεια ανακοπής αυτής της πορείας διεκδικήσεων των εργαζομένων. Γι’ αυτό & οι οικονομικές ελίτ στράφηκαν κατά καιρούς στους Φασίστες. Βλέπε: Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Λατινική Αμερική κ.λ.π.....

Και ο Κολοκοτρώνης του προδότες Έλληνες τους έβαζε στην “θέση” τους και πίστεψε με κανένας δεν θα κατηγορούσε τον Κολοκοτρώνη. Με τους προδότες Έλληνες συνεργάτες των κατακτητών γιατί να είναι αλλιώς τα πράγματα; Εσύ τους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών θα τους βοηθούσες ή θα τους έβαζες στη “θέση” τους Αλέξη; Δεν μας είπες όμως, ο Λαμπράκης ήταν φασίστας και ο Παπαδόπουλος Αριστερός; Κάτι μου λέει πως είσαι υμνητής του Χίτλερ! Κάνω λάθος Αλέξη;

Τελικά ωραίοι “ παλικαράδες” αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη! Με την ουρά στα σκέλια… δεν ήξεραν, δεν κατάλαβαν, δεν είδαν. Κλασικοί Φασίστες!!!!! Μάλλον θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν κάποιοι πως Αγωνιστής & Λεβέντης γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, όσο λαδί και αν βάζεις στα γυμναστήριο.

$$$$$$$$$$$$$$$YRIZA 'H ΑΛΛΙΩΣ $$$$$$$$$$$$ANEL EI$A$TE ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΣΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ 1945 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ SOE.

"Αλέξης" πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα πέσει πολύ έξω διαβάζοντας τα σχόλια σου σε διάφορες αναρτήσεις πριν την επίθεση στον Μπουτάρη. Το μόνο που δεν περίμενα ήταν να μας βγεις χρυσαύγουλο. Πραγματικά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πάμπολλα κενά που σου επιτρέπουν να δηλώνεις θέσεις εμφανώς παράλογες, ανιστόρητες. Μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, αντιλαμβανόμαστε αλλιώς τις έννοιες, την Ιστορία, τον πατριωτισμό. Αυτό π.χ. της αριστεράς (της ελληνικής υποθέτω) που συνεργάζεται με τον βουλγάρικο, τούρκικο, σλαβικό ή αλβανικό εθνικισμό από την εποχή της μικρασιατικής καταστροφής είναι τελείως κουτό.

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ. ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΙ. ΣΤΟΙΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΩΦ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ NKVD ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ KATYN.

Ο Μεταξάς προς απογοήτευση σου ανιστόρητε με ανάθεση της εξουσίας κατ' εντολήν της βουλής οπότε διακυβέρνησε την χώρα ως εθνικός κυβερνήτης. Τους συνεργάτες των Γερμανών θα τους έβαζα στην θέση τους σαν προδότες. Εσύ τους κομμουνιστές που πρόδοσαν την Μακεδονία στους ΣΝΟΦΙΤΕΣ του Τίτο θα τους έβαζες στην θέση τους;

Στο κλουβί σου δύΣΤΟΙΧΕ! Το Μεταξά δεν τον ανάγκασε κανένας να πάρει φιλοεργατικά μέτρα. Τους είχε γραμμένους όλους. Πάλι επιλεκτική χρήση των γεγονότων...

(να κι ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου) Λοιπόν, "Αλέξης", το ΓΕΣ είχε εκδώσει επί χούντας μια πολύ ενδιαφέρουσα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (αποτελούσε διδακτέα ύλη στις σχολές χωροφυλακής). Αν δεν κινδυνεύεις να κάψεις το μυαλό σου απ' το διάβασμα (δύο τόμοι μεγάλου σχήματος) ψάξε βρες το στο Μοναστηράκι και άσε τις κραυγές και τους αλαλαγμούς για τα γήπεδα.

δεν είχαν καμιά σχέση με φασισμό οι συλληφθέντες. οι φασίστες οι πραγματικοί αναλαμβάνουν την ευθύνη

Observer τζάμπα περιμένεις από έναν εξαμηνίτικο πολιτικό κρατούμενο να σε γλιτώσει από κομμουνιστικά κονσερβοκούτια. Είναι τόσο άτυχος ο Μητσοτάκης που την επομένη του χωρισμού του, αυτή πήγε και έπνιξε τον πόνο της αγοράζοντας με δανεικά από κάτι έτοιμες για χρεοκοπία τράπεζες, το παλιόσπιτο του Βολτέρου στο Παρίσι!!! Τρομερή ατυχία… γιατί κάτι εαμοκουμμούνια είδαν… άκουσον άκουσον…. κάτι ύποπτο στο δράμα αυτού του αυτοδημιούργητού σωτήρα μας!!!! Μα είναι δυνατόν;;;!!! Τόσο επιλεκτική χρήση των γεγονότων οι αθεόφοβοι;

Αλέξη οι αριστεροί είναι αμερικανοτσολιάδες τόσο όσο εσύ είσαι σοβιετικοτσέλιγκας! Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες χημικά διαδηλώνοντας έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία; Να ήταν όταν οι Αμερικάνοι βομβάρδιζαν Έλληνες σε Ελληνικά βουνά; Να ήταν όταν ο Παπαδόπουλος σκότωνε κατά τα πιστεύω σου “φασίστες” της ημέρες των γεγονότων του πολυτεχνείου; Να ήταν όταν χτύπαγες αστυνομικούς διαδηλώνοντας κατά των μνημονίων;;;;;

Χαίρομαι πάντως που και εσύ θα έβαζες στη “θέση” τους, τους συνεργάτες των Γερμανών που π.χ. κατέφυγαν στου Μελιγαλά! Είμαι υμνητής του απλού εργάτη. Δεν πιστεύω σε μεσσίες και Θεούς επι γης. Εσύ δεν ντρέπεσαι να είσαι υμνητής του Χίτλερ; Πατριώτης και υμνητής του Χίτλερ μόνο στο ταραγμένο μυαλό του Μιχαλολιάκου θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε!!!!!

Τι έγινε αμερικανοτσολιάδες; Ακόμα δεν έχετε κρυφτεί από ντροπή που κοροιδεύεται τον κόσμο με την αριστερή πουλημένη ιδεολογία. Στον Μελιγαλά ήταν απλοί άνθρωποι που δολοφόνησαν οι ομοιδεάτες σας. Δεν είμαι υμνητής του Χίτλερ. STOIXOS δεν μας είπες για τα μπουμπούκια τους αγγλοτραφέντες δικού εγκληματίες σας (βελουχιώτη, ζαχαριάδη, μπελλογιάννη) οπότε κατά τα άλλα δεν πιστεύεις σε ''μεσσίες''. Τι να πεις; Ότι έκαναν την δουλειά για τους Γερμανούς εξοντώνοντας το αντάρτικο 542ΣΕ και σκοτώνοντας τον καπετάνιο του τον Ψαρρό.

Το πόρισμα Τσεβά για το Πολυτεχνείο το έχεις διαβάσει; Ο εγκέφαλο σου stoixos δεν θα το αντέξει. Οι αμερικανοί (τα αφεντικά σας) σκότωναν εκείνη την νύχτα πέριξ του πολυτεχνείου πυροβολώντας από ταράτσες γιατί οι βαλλιστκή έρευνα έδειξε ότι το διαμέτρημα των σφαιρών ήταν αμερικανικό και όχι του Ε.Σ. Το έκαναν για να ρίξουν την ευθύνη στους στρατιωτικούς. Το κόλπο το είδαμε να γίνεται στο Κίεβο της Ουκρανίας το 2014 όταν πυροβολούσαν τα πρακτόρια τους την ουκρανική αστυνομία από το ξενοδοχείο. Πέρασε ο καιρός που εξαπατούσατε γιατί ο κόσμος σήμερα είναι πιο μορφωμένος και κυρίως υποψιασμένος.

Γραάφοντας αυτά θυμήθηκα την Δαμανάκη ''την εκφωνήτρια'', την κυρία επίτροπο που σήμερα γλεντάει στο Μονακό. Την αμερικανοσπουδαγμένη κόρη της Παπαρήγα που παντρεύτηκε τον ξένο ταρπεζίτη. Ε πως να το κάνουμε η αριστερά θέλει καλοπέραση έτσι; Στο αγώνα μαζί και στην μάσα χώρια και άλλα ωραία. Είσαστε για γέλια. Ξεφτίλες αμερικανοτσολιάδες καληνύχτα

Αλέξη δηλαδή λες να ήταν κόλπο των Άγγλων-Μεταξά που ήξεραν χρόνια πριν για την εισβολή των Ιταλογερμανών & οι Βελουχιώτης, Ζαχαριάδης, Μπελογιάννης “απολάμβαναν” ταχύρρυθμα “σεμινάρια” στις προπολεμικές φυλακές που τους ξυλοφόρτωναν, ως καλοί αγγλοτραφέντες; Τι σύλληψη! Τι βάθος σκέψεις! Σοβαρά τώρα. Τείνω να συμφωνήσω πως το περιστατικό με τον Ψαρρό ήταν δολοφονία. Πόρισμα Τσεβά. http://www.tovima.gr/files/1/2012/11/14/porismatseva14.pdf Σε πιο σημείο αναφέρεσαι; Ερώτηση: Έχεις διαδηλώσει έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία;

"Αλέξης" σου συνέστησα καλόπιστα να διαβάσεις την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να συζητήσεις και συνεχίζεις τις ακροδεξιές ιαχές, πετώντας και κάτι τρομερές κοτσάνες. Μα, στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί, έτσι δε λέγατε; Τώρα όχι μόνο υπήρξαν νεκροί αλλά ήταν από πράκτορες των ΗΠΑ που ήθελαν να δυσφημίσουν τον ηρωικό ΕΣ! Τι ακροβασίες είναι αυτές; Τα πιστεύεις όλα αυτά που γράφεις;

Σταλινοπροσκυνημένε Αλέξη σε παρεξήγησα! Σε πέρασα για υμνητή του Χίτλερ & του Παπαδόπουλου (του γνωστού πράκτορα της CIA που τα Αμερικανάκια μας τον φόρεσαν δικτάτορα με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα σε Ελλάδα & Κύπρο)! Στον Μελιγαλά ήταν απλοί άνθρωποι; Αστειεύεσαι; https://el.wikipedia.org/wiki/Μάχη_του_Μελιγαλά επίσης http://www.iospress.gr/ios2005/ios20050911.htm Κάτι έλεγες για γέλια! Έχει φοβερό ενδιαφέρον πάντως οι κωλοτούμπες των ακροδεξιών! Τη μια κατηγορούν τους Αριστερούς ως συνεργάτες των Σοβιετικών, την άλλη των Αμερικάνων! Θυμίζουν τον Άδωνη!!!

Σήμερα ο ALPHA είπε στις ειδήσεις τον Κοτζιά γερμανοτραφή. Γελάνε και οι πέτρες ρε ξεφτίλες αριστεράτζες. Άλλο στοιχείο θέλετε ότι είσαστε υπηρέτες των ξένων; Ιδρυμα ροζα λουξενμπουργκ με μέγα χορηγό τον γερμανικό υπουργείο εξωτερικών της Μέρκελ. Οπότε είσαστε και γερμανοτσολιάδες ρε ορφανά του Στάλιν. Μύλος η ψυχή σας. Σοβαρή σηζήτηση με δογματικούς δεν γίνεται. Τέλος

Σοβαρή σΗζήτηση; Με ποιον, με σένα; Για σφαλιαρίτσες καλός είσαι "Αλέξης", για τίποτ' άλλο. Να ΄ξερες που παν τα τέσσερα, κάτι θα μπορούσε να γίνει, ακόμα και αν είσαι κατάμαυρος σαν την πίσσα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι και συνεχίζεις ακάθεκτος τις κοτσάνες (αξεπέραστη αυτή για τη μικρασιατική καταστροφή, για να μην πούμε για την άλλη των αμερικανών πρακτόρων που σκότωναν τους φοιτητές στο Πολυτεχνείο)

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.