Μπουντρούκας: Συνεχίζουμε με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, ηθική και νόμιμη επιχειρηματικότητα (video)

Μπουντρούκας: Συνεχίζουμε με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, ηθική και νόμιμη επιχειρηματικότητα (video)

Νοέμβριος 02, 2011 - 15:45
2 σχόλια

"Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και εγώ προσωπικά, μετά από δύο μόλις χρόνια, στην προεδρεία του Επιμελητηρίου για να πετύχουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας κάτω από ένα δύσκολο επιχειρηματικά και κοινωνικά περιβάλλον.

Η επένδυσή μας τα προηγούμενα χρόνια σε έργα και εμπειρία θα αξιοποιηθεί τα επόμενα τέσσερα χρόνια όσο πιο αποδοτικά γίνεται. Κεντρική μας ιδέα το τετράπτυχο νόμιμη επιχειρηματικότητα την υπηρετούμε και την υποστηρίζουμε, διαφάνεια, ακολουθούμε καθαρές διαδικασίες, ανιδιοτέλεια, δεν κοιτάμε προσωπικό συμφέρον και ηθική", αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας και εκ νέου υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού "Ανοιχτό Επιμελητήριο" παρόντων και υποψηφίων του συνδυασμού του.

Ο κ. Μπουντρούκας έκανε μία σύντομη αναδρομή στη δράση τους στα χρόνια που βρίσκονται στη διοίκηση του επιμελητηρίου Αρκαδίας και τόνισε πως "η τετραετία 2012-2015 είναι πολύ σκληρή για όλους μας. Οι επιχειρήσεις του νομού, πλέον περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας πρέπει να ανταπεξέλθουν στην έλλειψη ρευστότητας και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους από τη μία και από εγγενείς αδυναμίες της αγοράς της Ελλάδας και της Αρκαδίας, όπως το παραεμπόριο.

Παρακολουθείστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του κ. Μπουντρούκα στο video που ακολουθεί.....και τις απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Video: 

youtube://v/6vk9o0Y36jw


2 Σχόλια

καλη επιτυχία κ. μπουντρούκα. ας τους να λένε τους άλλους. προσπαθούν με λάσπη να πάρουν την θέση σου αλλά δεν βρίσκουν και τίποτα να σου προσάψουν πέρα απο αερολογίες

Φιλοι,η Ελλαδα σημερα υποφερει και με μαθηματικη ακριβεια οδηγητε στην καταστροφη.Δεν γινεται σημερα με οικονομικη καταστροφη καποιοι που λυμαινονταν την Νομαρχια Αρκαδιασ επι 8 συναπτα ετη να θελουν τωρα,να ξεκοκαλισουν και το Επιμελητηριο Αρκαδιας.ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!Επιχειρηματιες που ψηφιζετε και ειστε υποψηφιοι με τον Κοκοσιελη(αν μη τι αλλο,εξαιρετικο παιδι και καλο αλλα παρασυρεται ευκολα και πεφτει σε διχτυα επιτηδειων!!!)ξυπνηστε και στειλτε μηνυμα.Φτανει πια,οι Μπουντρουκεοι δουλευουν αφιλοκερδως και οι αλλοι δηλωνουν ευθρασως οτι θα αμοιβονται.Δεν ακουτε τιποτα στην πιατσα.