Μπούκλης: Δολοφονικές οι επιθέσεις- η μονάδα με όρους θα είναι σε ωφελεία του περιβάλλοντος

Μπούκλης: Δολοφονικές οι επιθέσεις- η μονάδα με όρους θα είναι σε ωφελεία του περιβάλλοντος

Απρίλιος 09, 2012 - 15:27
28 σχόλια

"Όλοι όσοι βρεθήκαμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζήσαμε μοναδικές στιγμές και δολοφονικές επιθέσεις" ανέφερε ο επικεφαλής της Οικολογικής Συμπολιτείας του  Μοριά Λάμπρος Μπούκλης στην αρχή της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο στη διάρκεια της συζήτησης για τη μονάδα βιοαερίου στην περιοχή Μπέλμπερη.

Ο κ. Μπούκλης τόνισε μεταξύ άλλων πως χάθηκε ο αυτοέλεγχος και περάσαμε σε φαινόμενα αυτοδικίας ενώ παρατήρησε πως αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο τότε θα μετατραπούμε σε ζούγκλα. Επίσης έκανε ως γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου έκκληση να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και διατήρηση της ψυχραιμίας και όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Ακόμα τόνισε πως δεν γίνεται όταν καταδικάζεις κάτι να το κάνεις έμπρακτα με ξύλο αλλά υπάρχει και η λεκτική καταδική και αντίδραση.

Για τη μονάδα σημείωσε πως θα λύσει πολλά προβλήματα και θα είναι προς ωφελεία του περιβάλλοντος αν τηρηθούν οι όροι, για το σκοπό αυτό γίνεται και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ενώ σημείωσε πως θα πρέπει να κοιτάξουν τα ανταποδοτικά οφέλη για τους κατοίκους αλλά και την έναρξη κατασκευής εγγειοβελτικών έργων στην περιοχή ώστε να σταματήσουν τα πλημμυρικά φαινόμενα και φυσικά να υπάρχει διαρκής επιτήρηση και επίβλεψη από το Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος με το οποίο η περιφέρεια έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας.

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για το πολιτικό κόστος και δεν "τζογάρει" στην αγωνία των πολιτικών και πάντα θα λέει αυτό που πιστεύει έστω και αν μπορεί να είναι λάθος κάτι, ενώ τόνισε πως έχει υποστεί πόλεμο από την αρχή της θητείας του και με αφορμή τη μονάδα βιοαρίου δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και αν δεν τον καλέσει ο εισαγγελέας να μιλήσει θα πάει αυτόκλητος. Για το θέμα αυτό πάντως δε θέλησε να πει περισσότερα.

Επίσης κάλεσε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους να σταθούν πάνω από το πολιτικό κόστος ενώ συνεχάρη τον Δημήτρη Δράκο για τη μετριοπάθεια και την σοβαρότητα που όπως είπε κράτησε στη συνεδρίαση.

Σημείωσε δε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πως "είναι άλλο πράγμα το διεκδικώ νόμιμα και άλλο το χειροδικώ, η αυτοδικία. Επίσης διευκρίνισε πως ήταν λάθος των επιχειρηματιών που δεν δημιούργησαν μία γέφυρα επικοινωνίας με τους κατοίκους και πήγαν να τους προκαταλάβουν, ενώ για τον κ. Πετράκο και αν έχει σχέση με τα επεισόδια τόνισε πως "όλοι κρινόμαστε και εγώ δεν κατηγορώ κανέναν προσωπικά", αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει για κάποιους που έφυγαν και δεν έμειναν μέχρι τέλους για να στηρίξουν όχι τον Τατούλη αλλά τον θεσμό του περιφερειακού συμβουλίου ούτε προσπάθησαν να σώσουν από τις επιθέσεις. Τέλος έκανε λόγο για τραυματίες σωματικά αλλά και για τραυματίες ψυχικά αφού όλα αυτά τα γεγονότα προκάλεσαν σε όλους τραύματα, αφού πλήγωσαν τη δημοκρατία.

 


28 Σχόλια

Προς Αριστεροτεμπελης Κοίτα και αυτό φίλε στο πληρωμένο ρεπορτάζ που έβαλες.......... Ακύρωση περιβαλλοντικών όρων με απόφαση του ΣτΕ, εξαιτίας γειτνίασης με το ρέμα της Ραφήνας(εμάς εδώ δεν μας κυνηγάει η ΕΕ)...... http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_24/03/2009_308731 και αυτό κοίτα Το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε την μελέτη επειδή δεν είχε οριοθετηθεί το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, χώρος απολύτου προστασίας και ιδιαίτερου φυσικοί κάλλους (ΦΕΚ 281/93). Σημειώνουμε ότι το ΣτΕ στην απόφασή του (αριθ. 3743/2008) δεν αναφέρθηκε στις άλλες παραμέτρους και προϋποθέσεις της συγκεκριμένης περιβαλλοντικής μελέτης αφού η απουσία οριοθέτησης αρκούσε για την απόρριψη του έργου. http://www.pikermiayrio.gr/index.php?p=viewnew&i=38

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣτΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Καταρχάς ΣΤΕ μην υποκύπτεις στα τερτίπια του Μ...να. Η απόφαση αυτή που λες δεν αφορά στο συγκεκριμένο έργο. Το ΣΤΕ αποφαίνεται για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Εκτος αυτού δίαβασε το σχετικό κεφάλαιο του κτιριοδομικού κανονισμού που αφορά στη δόμηση κοντά σε ρέματα

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΥΜΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑ. Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΛΥΜΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑ.ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΤ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

Η δόμηση κοντά στα ρέμματα, απαιτεί την οριοθέτηση, διάβασε λοιπόν την 899/2011Στε, όπου είναι ανεπίτρεπτη ακόμα και η προσωρινή οριοθέτηση!!Τα λέει μια χαρά η 899/2011 περί καθορισμού! Αυτή η απόφαση δίνει κι΄ αλλο επιχείρημα στον Μι....να καλύτερο από το πρώτο, γιατί εκεί εμπλέκεται και η οικοδομική άδεια. Νομίζω ότι είναι έξυπνος και θα το έχει πιάσει ήδη. Απλά το αφήνει τελευταίο.

Ο Κύριος Μπούκλης μιλάει όπως και όλοι τους εκ του ασφαλούς. Τα χωράφια μας θα καταστραφούν, όχι ο κηπάκος του. Ο χαρακτηρισμός "δολοφονικές επιθέσεις" είναι αστείος. Να μάθει να σέβεται τις περιουσίες των άλλων και να επιτρέπουν στην δημοκρατία να λειτουργεί. Οι μικροτσιφλικάδες είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες που δολοφονούν τα χωράφια μας. Δείτε τι έλεγαν την Δευτέρα και τι ψήφισαν την Πέμπτη: http://www.youtube.com/watch?v=db7gfYzDWV0&feature=youtu.be

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΥΚΛΗΣ http://www.arcadiaportal.gr/news/oikologoi-prasinoi-peloponnisou-kata-mpoukli

Του πουλάω το χωράφι μου αν θελει. Κοψοχρονια κιολας. Αλλα ελα που δεν θέλει παρ'όλο που "η μονάδα με όρους θα είναι σε ωφελεία του περιβάλλοντος". Πε ούστ!!!!

.......υπάρχει και η λεκτική καταδική και αντίδραση.... Αυτό μας λέει ο πρόεδρος της Οικολογικής Συμπολοιτίας. 2,5 χρόνια αγώνα των κατοίκων του Δάρα χωρίς ακόμα κανένα αποτέλεσμα, σε μια περίπτωση που δεν έχουμε πιθανή ρύπανση αλλά έχουμε μια από τις πιο σοβαρές ρυπάνσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Υποβαθμίστηκαν τα γεγονότα εντεχνα από τη Νομαρχία κλπ αρμόδιους. Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για αυτό. Θα γίνουν πολλά ποινικά εναντίον του τυροκόμου. Στο ΣΤΕ εκρεμούν 4 δικαστήρια. Όμως 2,5 χρόνια μετά κανένα αποτέλεσμα ακόμα. Για να γίνουν αυτά κάποιοι άνθρωποι έφτυσαν αίμα, ξόδεψαν ψυχή και χρήμα. Και ακόμα τίποτα.......Και ακόμα ρυπαίνει..... Καλά έκαναν λοιπόν οι κάτοικοι της Μαντινείας. Όλοι τους είναι υπέρ του έργου πιστεύω, όχι όμως στη χωροθέτηση του έργου. Η απάτη είναι φανερή. Περιβαλλοντικές μελέτες κλπ τερτίπια γίνονται μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά δε μπορεί να κρίνει ένας περιφερειακός η δημοτικός σύμβουλος ένα θέμα για το οποίο δεν έχει ιδέα το τι πραγματικά συμβαίνει. Για αυτό υπάρχουν Παγκοσμίως οι βιομηχανικές περιοχές. Για να υπάρχει έλεγχος και σωστή χωροθέτηση κυρίως ρυπογόνων επιχειρήσεων. Στην Τρίπολη φαίνεται όμως ότι προτοτυπούν. Είναι υπεράνω νόμων και χωροθετήσεων. Καλά επόμενα σπασίματα λοιπόν γιατί δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς όπως ο κος Μπούκλης προσπαθεί να μας πείσει.... Το διεκδικώ νόμιμα του κου Μπούκλη το αφήνουμε σε αυτούς που τους περισεύει χρόνος και χρήμα. Εμείς δεν έχουμε....

Οταν θα στοιχειοθετηθουν οι κατηγορίες για σοβαρές σωματικές βλάβες η για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δεις πόσο αστείος είναι ο χαρακτηρισμός. Ρώτησε τον φιλο σου στο δρόμο για νεστανη,σαγκα- στο αριστερο σου χέρι , αν έχει εμφανιστεί ακόμη,αν κοιμάται ήσυχος αφού ο συνδυασμός των βίντεο αποδεικνύουν ότι αυτός χτύπησε τον άνθρωπο στο ματι..αλλά, και τα υπόλοιπα φονικά αντικείμενα που δεν τραυμάτισαν κάποιον άλλο σοβαρα είχαν σαφή πρόθεση να προκαλέσουν τον βαρύ τραυματισμό του Πέτρου τατουλη..σημειωτέον υπάρχει κι άλλος ελαφρά τραυματίας στο μάτι από ποτήρι που εκσφενδονισθηκε απο το αθώο παιδάκι με τη στρατιωτική βερμουδα ..το αστείο είναι ότι ο τραγοπαπας σας κοινωνησε την Κυριακή..

Ο κ. Μπούκλης έχει αποκηρυχθεί απο τους Οικολόγους Πράσινους. Εκφράζει μόνο τις προσωπικές του θέσεις. Παρακαλώ μην μπλέκετε το κόμμα με τον εν λόγω κύριο.

<p> Για τα ψέματα περί δήθεν τραυματισμού στο μάτι ποιός θα καλέσει τον εισαγγελέα; Η προπαγάνδα δεν τιμωρείται ε; Α ρε ***...</p>

ΛΟΙΠΟΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

Κάθε μέρα μπαίνω στο arcadiaportal, πραγματικά όμως δεν είχα καταλάβει γιατί γίνεται όλη η φασαρία. Διαβάζοντας το άρθρο "Το βιοαέριο διχάζει την Τρίπολη" (link: http://www.capital.gr/News.asp?id=1463663) επιτέλους κατάλαβα τα βασικά...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΟΝΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝ ΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

το τραγικό λάθος φίλε των 8.46 είναι ότι όλοι εσείς που αντιδράτε για αυτό το περιβαλλοντικό έργο "κατοικείτε" στην ευρύτερη περιοχή.Ο μόνος σκοπός και στόχος της αντίδρασης σας είναι να προστατεύσετε το ατομικό σας συμφέρον και σε ορισμένες περιπτώσεις τις παράνομες δραστηριότητες σας. Αυτός είναι ο λόγος που φοβάστε γιατί για το συγκεκριμένο έργο θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και από το σώμα επιθεώρησης περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ απόρροια της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με την περιφέρεια πελοποννήσου.Τέλος, πρέπει να αναδειχθεί και η διαπεριφερειακή διάσταση του προβλήματος της χρόνιας ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής που φθάνει μέχρι την Λέρνη. Αυτό το πρόβλημα καλείται να λύσει η μονάδα αυτή, της διαχείρισης των αποβλήτων των κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων.Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια πρέπει να παρέμβει η εισαγγελία προκείμενου να στείλει τους φυσικούς και ηθικούς ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης γιατί όντως ήταν μια προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση από μερίδα κατοίκων της περιοχής.

ΑΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ 10 ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΩΣ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑανομες δραστηριοτητεσ μας ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΚΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΕ

Ακούγοντας προσεκτικά τη συνέντευξη του κ. Μπούκλη κατάλαβα ότι επειδή θα προκαλεί καταστροφές η μονάδα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, ως αντάλλαγμα θα τους παρέχεται σε χαμηλή τιμή ρεύμα και νερό. Τη βαζελίνη θα την αγοράζουμε μόνοι μας ή θα μας την παρέχετε κι αυτή; Βέβαια μάλλον θέλετε χωρίς αυτή..... Έχετε ξεφύγει έρποντα οντίδια!

φίλε 10.21, και εσείς όποια δραστηριότητα ασκείται στην περιοχή πάνω σε υδροφόρο ορίζοντα την ασκείται οπότε αυτό είναι επιχείρημα υπαστυνόμου β. Το θέμα ποιο είναι; σε ποιο σημείο θίγεστε; Θίγεστε στο ότι όσοι έχετε εκτάσεις στην περιοχή πέριξ της μονάδας δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε εγκαθιστώντας σε αυτές φωτοβολταικά μιας και υπάρχει μονάδα ηλεκτροπαραγωγής;Σας θίγει το βιοαέριο;Λοιπόν, όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις..δεν θέλετε η περιοχή σας να πάει μπροστά και αυτό το έργο συνεισέφερε σε αυτό..

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΥΦΤΕΙ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ κυριοσ ΜΠΟΥΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΕΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Βλέπω τις ταμπελίτσες ξέρεις καλά να τις κρεμάς, ότι δεν είναι μαζί σας είναι απέναντι σας. Μας πέταξες δυο Links πυροτεχνήματα, σαν αν πετάς ποτήρια. Πες μας και εσύ τι δουλειά κανείς απλά για να επιβραβεύσω ότι σε κουβαλάμε και εσένα στην πλάτη μας. Εάν υπάρχουν ουσιαστικές αμφιβολίες του λαϊκού συνόλου και όχι μόνο από τα αριστερά αποκόμματα τότε να ζητήστε υψηλές χρηματικές εγγυήσεις οι όποιες θα διατεθούν στην τοπική κοινότητα για την όποια αποκατάσταση. Όλοι μπορούμε να αφαιρέσουμε μα λίγοι μπορούμε να προσθέσουμε. Για να σας περνούν στα σοβαρά τα επόμενα χρόνια κοιτάξτε να είστε πιο θετικοί ποιο εναλλακτικοί και ποιο παραγωγικοί.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν ιδανικό να λαϊκίσεις και να πάρεις ψήφους, δεν το έκανες όμως. Μπράβο.

ΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.

Γιατί ενώ σε όλα τα θέματα προκρίνουμε την πρόληψη σε τούτο εδώ θα προτιμήσουμε την καταστολή; Γιατί κ. Τατούλη; Γιατί; Δεν αντιβαίνει στην κοινή λογική η εμμονή σας να εγκρίνετε πρώτα και να διορθώσουν - συμπληρώσουν μετά; Υποχωρείστε κ. Τατούλη. Τα εγωκεντρικά κίνητρα δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος. Και εδώ δεν παίζετε μόνο με το πολιτικό σας παρόν ή μέλλον ούτε με το πολιτικό κόστος του Πασόκ - ποιος νοιάστηκε... Παίζετε με ανθρώπινες ζωές και ό,τι γίνει δεν ξεγίνεται._

To να αψηφάς θέσεις, απόψεις, γνώμες, τοποθετήσεις της ίδιας της υπηρεσίας σου αποτελεί τουλάχιτον ατόπημα. Το να καταμαρτυράς δημοσίως ότι για την έγκριση του έργου θα πρέπει να δοθούν αντισταθμιστικά ωφέλη στου ςκατοίκους, Ε ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, διότι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΟ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑΤΟΣ- ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ-ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ. Αντέχεται λοιπόν η υποτίμηση της νοημοσύνης μας;;;;;;

Ποια είναι η δημοκρατία σας κύριοι? Αμφιβάλλω αν ξέρετε τι σημαίνει δημοκρατία! Τι μας ζητάτε να μας βιάζετε και να σας λέμε θέλουμε κι άλλο? Σαδιστές της εξουσίας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤ.ΟΦ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ κυριε ΜΠΟΓΛΗ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ αυτοι ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ κυριε ΜΠΟΓΛΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

Με λίγα λόγια λοιπόν: Σου παίρνω την γη υψηλής παραγωγικότητας, την αισθητική του περιβάλλοντος, ξεκινάω τις διαδικασίες εκβιομηχανοποίησης του κάμπου, σε ξεριζώνω και για όλα αυτά ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ. Τι είπε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;;; ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ!!!!!