Μποροβήλος στο gazzetta.gr: «Oκτώ χρόνια ψέματα, ψέματα»

Μποροβήλος στο gazzetta.gr: «Oκτώ χρόνια ψέματα, ψέματα»

Ιανουάριος 18, 2019 - 13:04
3 σχόλια

Σαφώς ανακουφισμένος και δικαιωμένος, ο Γιώργος Μποροβήλος, έκανε το πρώτο του σχόλιο για την αθώωσή του στο περιβόητο σκάνδαλο «Koriopolis» στο gazzetta.gr.

Το πρωί της Παρασκευή (18/1) έγινε γνωστό από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ότι είναι αθώοι τελικά όσοι κατηγορούνταν στο «Koriopolis» για παθητική ή ενεργητική δωροδοκία!

Μεταξύ αυτών κι ο Γιώργος Μποροβήλος, με τον πρόεδρο του Αστέρα να δηλώνει αμέσως μετά την αθώωσή του ότι εδώ και 8 χρόνια ήταν όμηρος, ακούγοντας συνεχώς ψέματα.

Χαρακτηριστικά, σχολίασε ο κύριος Μποροβήλος στο gazzetta.gr:

«Η δικαίωση άργησε αλλά ήρθε. Οκτώ χρόνια ομηρίας, οκτώ χρόνια ψέματα, ψέματα, ψέματα. Όμως, ο Θεός είναι μεγάλος. Πολλά ευχαριστώ στον κύριο Μπάκο και στον κύριο Καϋμενάκη που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και με στήριξαν. Πολλά ευχαριστώ στους δικηγόρους μου, πολλά ευχαριστώ στους φίλους δημοσιογράφους που πίστεψαν στην αθωότητά μου και στάθηκαν κι εκείνοι πάντα δίπλα μου. 

Σ' όλους αυτούς που μου έστησαν κρεμάλα έχω να πω μόνο: Να τους έχει καλά ο Θεός αυτούς και τις οικογένειες τους».

gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.