Μποροβήλος: «Περιμένουμε τα νέα μεταγραφικά δώρα του Άγιου Βασίλη» (vid)

Μποροβήλος: «Περιμένουμε τα νέα μεταγραφικά δώρα του Άγιου Βασίλη» (vid)

Δεκέμβριος 29, 2016 - 20:21
3 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στην παρουσάσει των δύο νέων αποκτημάτων της ομάδας προανήγγειλε νέες μεταγραφές για την συνέχεια όπως με χιουμοριστικό τρόπο είπε από τον Άγιο Βασίλη.

Ο κ. Γιώργιος Μποροβήλος τόνισε πως Μανιάς και Σελίν αποτελούν δύο πολύ καλές προσθήκες σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο όπως είναι αυτή του Ιανουαρίου, έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους που έχουν μάθει να βλέπουν ψηλά την ομάδα και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος

Για την εκδήλωση: ‘’Είναι μία παράδοση για την ομάδα μας να γιορτάζουμε λίγο πριν την πρωτοχρονιά στο Star Store. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δύο καινούργιους παίχτες. Από μία ερώτηση που έκανα και εγώ στον Άγιο Βασίλη εκτός από τον Σελίν και από τον Μανιά έφυγε τρέχοντας να φέρει και κάτι ακόμα για τον Αστέρα. Ελπίζουμε να είναι επίσης κάτι καλό όπως οι δύο αυτές μεταγραφές. Όπως λέγεται και σωστά κατά την γνώμη μου η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα να είναι πάρα πολύ δύσκολη ωστόσο εμείς κόντρα σε αυτή την λογική πιστεύω ότι έχουμε επιλέξει δύο πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτιμούμε ότι θα πλαισιωθούν με ΄1-2 ακόμα έτσι ώστε ο Αστέρας να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε στον πρώτο γύρο’’.

Για το πότε να περιμένουμε τις νέες μεταγραφές: ‘’Επειδή αυτές τις μέρες ο Άγιος Βασίλης έχει πάρα πολύ δουλειά και κουβαλάει δώρα εκτιμούμε πως αν δεν μπορέσει με τα πρώτα δρομολόγια σίγουρα με τα επόμενα και μέσα στις Άγιες αυτές ημέρες θα έχουμε κάτι ακόμα για να παρουσιαστεί καλύτερος ο Αστέρας Τρίπολης’’.

Για τον νέο χρόνο που έρχεται: Ελπίζουμε η νέα χρονιά να δώσει υγεία και χαμόγελα στον κόσμο γιατί πραγματικά ο κόσμος τα έχει στερηθεί. Από κει και πέρα η ομάδα μας μέσα στο 2017 ελπίζουμε να μπορέσει να μπει ξανά στην τροχιά των επιτυχιών διότι καλός η κακός έτσι έχει μάθει ο φίλαθλος του Αστέρα δηλαδή να βρίσκεται στην κορυφή. Γνωρίζουμε ότι τελευταία τον έχουμε στεναχωρήσει και ελπίζουμε το 2017 να μας φέρει ξανά επιτυχίες. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μποροβήλος: Δώρα μεταγραφές από τον Άγιο Βασίλη


3 Σχόλια

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

λογια ΠΑΧΙΑ ως συμπληρωμα στον πρωτο,ενταξει μωρε τι θυμασαι κι εσυ τι ειχε δηλωσει στην αρχη της χρονιας,λογια ειναι και τα παιρνει ο αερας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μετα απο 3 αγωνιστικες να δουμε τι θα λενε ............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.