Μποροβήλος: Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Μποροβήλος: Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Μάιος 22, 2019 - 10:39
0 σχόλια

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στον ARENA FM 89.4 και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως κανείς δεν ασχολείται για το καλό του ενώ με με αρκετή δόση χιούμορ ανέφερε πως του χρόνου ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να γίνει και στην Ουγκάντα.

«Δεν ενδιαφέρεται κανείς για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν στο εξωτερικό ασχολούνται με το πραγματικό ποδόσφαιρο και βγαίνουν έτη φωτός μπροστά, εμείς προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες από το πολύ κάτω ράφι και δεν ασχολούνται. Κανείς δεν ασχολείται με το καλό του ποδοσφαίρου. Όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να βλέπουν το συμφέρον του αθλήματος, και όχι το εφήμερο καλό του εαυτού τους. Φέτος έγινε τελικός κυπέλλου μεταξύ 1.000 ανθρώπων. Του χρόνου ας γίνει στην Ουγκάντα. Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, πρέπει κάποια στιγμή να δουν το άθλημα να βλέπει φως.
 
Πρέπει να λειτουργεί καλύτερα η ελληνική δικαιοσύνη. Γίνονται επεισόδια και υπάρχει ατιμωρησία. Θεωρείται εθνικός ήρωας κάποιος που τα «σπάει» για την ομάδα του. Να πληρώσει η ομάδα, οκ. Το ζήτημα όμως είναι, να πάνε σπίτια τους όσοι δημιουργούν επεισόδια. Πρέπει να ζητήσουμε την τιμωρία όσων εμπλέκονται με τέτοιες ενέργειες. Πρέπει να ζητήσουμε νόμους που θα τιμωρούν όλους όσους δημιουργούν προβλήματα. Υπάρχουν φίλαθλοι που χαϊδεύονται. Όταν κάποιον τον χαϊδεύεις, μετά γίνεται σκυλί και σε δαγκώνει. Αντ’ αυτού, ο άνθρωπος που θέλει να έρθει με το παιδί του, φεύγει χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο.Εμείς κινδυνεύαμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά δεν πάψαμε να θεωρούμε πως χρειάζονται λιγότερες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ. Η Φούτμπολ Λιγκ έχει οικονομικά προβλήματα, έχει παθήσεις, έχει πολλά θέματα. Πρέπει να μείνουνε οι πιο νοικοκυραίοι στο πρωτάθλημα».
 
Μετά ανέφερε πως «αν αυξηθεί η αδρεναλίνη, θα επανέλθει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν γίνεται το 2019-2020 να υπάρχουν τόσα προβλήματα, και την επόμενη χρονιά να είμαστε Αγγλία όμως. Η τηλεόραση δεν είναι κορόιδο να τους πουλάει ένα προϊόν που σε λίγο δεν θα το βλέπει κανείς. Πρέπει να δούμε το άθλημα να στηρίζεται στα δικά του ποδιά επιτέλους. Δεν γίνεται να έχει όλο το ελληνικό πρωτάθλημα 30.000.000 ευρώ από την τηλεόραση». 
 
Για τη διαιτησία: «Είμαστε υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, όμως αυτοί πρέπει να δείξουν πως μπορούν. Θέλω τους ξένους διαιτητές μέχρι να πάψει η καχυποψία. Όλα κρύβονται πίσω από την λέξη αποδοχή. Δεν γίνεται όσο καλός να είναι ένας διαιτητής, να κάνει εμφανίσεις σε γήπεδο που δεν τον αποδέχεται. Φέτος είδαμε να γίνεται μια αυθαίρετη χρήση στους ξένους διαιτητές. Δηλαδή οι ημιτελικοί κυπέλλου ήταν ασήμαντα ματς ; Ή το μπαράζ Πλατανιά-ΟΦΗ είναι ασήμαντο για τις δυο ομάδες και δεν έχει ξένο διαιτητή ; Την κλήση ξένων διαιτητών τη δέχομαι, αλλά δε μπορείς να πηγαίνεις επιλεκτικά σε αυτή. Υπάρχει αυθαιρεσία ακόμη και σε αυτό. Γιατί εγώ να παίζω ένα παιχνίδι-φωτιά και να μην μου δίνεται τη δυνατότητα να κυνηγήσω έναν τελικό κυπέλλου ; Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα διαιτητή, και να πάρει τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.