Μποροβήλος: Η Τρίπολη δεν θα είχε ομάδα στην Super League χωρίς Μπάκο και Καϋμενάκη

Μποροβήλος: Η Τρίπολη δεν θα είχε ομάδα στην Super League χωρίς Μπάκο και Καϋμενάκη

Δεκέμβριος 13, 2018 - 18:15
7 σχόλια

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2​ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος αναφερομένος στην γνωριμία του με τον Μιχάλη Μπούση σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΟΦΗ ενώ όπως τόνισε δεν θα είχε ομάδα η πόλη στην Super League αν υπήρχαν οι Μπάκος και Καϋμενάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Athletic Radio 104,2​

Για τις σχέσεις του με το Ηράκλειο: «Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον ΟΦΗ και την πόλη του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα που την έχει ανάγκη η Σούπερ Λιγκ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπω με χαρά να βρίσκει τον δρόμο της».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Εμείς ως Αστέρας Τρίπολης θέλουμε και επιθυμούμε πάντα το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι και για το παιχνίδι του Σαββάτου, εύχομαι να γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Για τον ΟΦΗ: «Ταλαιπωρήθηκε αρκετά μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Ο Μιχάλης Μπούσης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που τον έχει ανάγκη τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και ο ΟΦΗ».

Για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ: «Γνωριζόμαστε προσωπικά καθώς η μητέρα του κατάγεται από την Αργολίδα, εγώ είμαι από την Αρκαδία και έχουμε προσωπικές σχέσεις. Πριν πάρει την απόφαση να αναλάβει τον ΟΦΗ, μιλήσαμε και του είπα για τον ΟΦΗ ότι είναι «μαγαζί – γωνία». Είναι ένας σύλλογος και μια ομάδα που έχει τεράστια ιστορία, πολύ κόσμο από πίσω του και όταν βρει την ηρεμία του ο ΟΦΗ τότε θα μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, ήταν λογικό ο κύριος Μπούσης να εξέτασε κάποια πράγματα πριν πάρει την τελική του απόφαση. Κατέληξε να επενδύσει στον ΟΦΗ και να ασχοληθεί με την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Μιχάλη Μπούση: «Ο κύριος Μπούσης είναι ένας αγνός άνθρωπος. Δεν έχει καμία εμπλοκή και κανένα παρελθόν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει με την επένδυση του να κάνει κάτι το σωστό, να πάρει αυτό που του ανήκει για την ομάδα του. Θέλει αυτά που επενδύει, να ανταποδίδονται και να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Με την παρουσία επιχειρηματιών του μεγέθους του κυρίου Μπούση, ανεβαίνει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό είναι λογικό όταν επενδύουν επιχειρηματίες του δικού του βεληνεκούς».

Για το αν είναι ενήμερος ότι θα πάει στην Τρίπολη: «Ναι, το γνωρίζω ότι θα έρθει στην Τρίπολη και θα είναι χαρά μας να τον φιλοξενήσουμε όπως και την διοίκηση του ΟΦΗ».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Επειδή εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, η Τρίπολη δεν θα είχε ποτέ ομάδα στην Σούπερ Λιγκ αν δεν υπήρχαν ο Μπάκος με τον Καϋμενάκη. Έχουμε παίξει σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σε τελικό κυπέλλου, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ δίχως εκείνους. Αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν υγεία, όπως τώρα και ο κύριος Μπούσης. Με την παρουσία τέτοιων ανθρώπων μπορεί να λειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την συνεργασία με τον Γιώργο Παράσχο: «Εμείς θέλουμε να συνεργαζόμαστε με πρόσωπα που πρώτα είναι καλοί άνθρωποι και μετά καλοί στην δουλειά τους. Συνδυάζει τον επαγγελματισμό του με τον χαρακτήρα του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός επαγγελματίας».

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Googlάρω ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: Επική ατάκα ... και δε μου βγάζει τίποτα για Μιχάλη Μπούση

Ο mike δεν ξερει που εμπλεξε ,νομιζει οτι ειναι πολιτισμενα πραγματα εδω στην μπανανια ,νομιζει οτι βλεπει τους bulls ,μολιε βιωσει την καφριλα θα ξαναγυρισει στο Σικαγο.

Κι επειδή δηλαδή τώρα η Τρίπολη έχει ομάδα στη SL θα πρέπει να τους στηθούμε κιόλας; Είπαμε, ΟΚ, τους ευχαριστούμε, έδωσαν δουλειά σε κόσμο και έρχονται ξένοι εποσκέπτες στην πόλη στα εντός έδρας παιχνίδια και αφήνουν λεφτά, μέχρι εκεί όμως. Δεν θα τους κάνουμε και ήρωες γιατί ανέβασαν μια ομάδα στην Α' Εθνική! Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι είναι! Και το γλύψιμο πατόκορφα έχει και όρια. Στο τέλος καταντάει και αηδία τόσο πασάλειμμα...

Φαντασου να μιλας με εκκατομυρια να μπορεις να μεινεις οπου γουσταρεις στον πλανητη ,και να φυλας την σκορδοτριπολη για τον Αστερα και να εχεις το καθε σαλαχι και να λεει το μακρυ και το κοντο του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.