Μποροβήλος: Εκλογή προέδρου Super League στο τέλος της σεζόν

Μποροβήλος: Εκλογή προέδρου Super League στο τέλος της σεζόν

Απρίλιος 16, 2019 - 09:35
1 σχόλια

Στην σωστή κατευθύνση η επιστολή του Γιώργου Μποροβήλου αναφορικά με την εκλογή νέου προέδρου της Super League αυτή την στιγμή με δεδομένο πως το πρωτάθλημα σε ότι έχει να κάνει ε την παραονή βρίσκεται στην κόψη ξυραφιού.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος πρότεινε με επιστολή του να εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος της Super League μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και όχι την Τρίτη (16/4) και να συνεχίσει μεταβατικά ο Χρήστος Δάρρας.

Αναλυτικά

Μετά την παραίτηση του κ. Μπαταγιάννη από τη θέση του Προέδρου της Super League, προτείνουμε η εκλογή του νέου Προέδρου να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Για το διάστημα μέχρι τότε (περίπου 20-25 ημέρες), μπορούμε να ενισχύσουμε τον αναπληρωτή πρόεδρο της S.L. με απόφασή μας στο Δ.Σ. της 16-04-2019 και να εκλέξουμε δύο (2) ακόμη μέλη με αρμοδιότητα να χειριστούν τα θέματα που θα προκύψουν μέχρι τότε ως άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή.

Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα προστατέψουμε το κύρος του Συνεταιρισμού και αφετέρου θα ολοκληρωθεί ομαλώς το τρέχον Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα το όποιο ζήτημα προκύψει στο διάστημα μέχρι την επιλογή του νέου Προέδρου θα το αντιμετωπίσει η Τριμελής Επιτροπή που θα εκλεγεί (αναπληρωτής Πρόεδρος +2 ακόμα μέλη).

Σε περίπτωση που η παραπάνω πρότασή μας δε γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα απέχει της διαδικασίας".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.