Μποροβήλος: Δίκαιο το αίτημά μας για ποσοστά από το στοίχημα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μποροβήλος: Δίκαιο το αίτημά μας για ποσοστά από το στοίχημα

Ιανουάριος 13, 2018 - 10:06
0 σχόλια

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά  Δ.Σ. της Super League την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου αλλά και το αίτημα του Αστέρα Τρίπολης ώστε να παίρνουν οι ομάδες ποσοστά από το στοίχημα, μίλησε ο πρόεδρος της Αρκαδικής ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπροβήλος

‘’Θα έλεγα ότι το τελευταίο είναι το οικονομικό που θα έπρεπε να σταθούμε επί της αρχής. Το ποδόσφαιρό μας μέσα σ' αυτήν την κοινωνία που ζούμε, μέσα σ' αυτό το περιβάλλον δεν αντέχει να είναι χωρίς κεντρική διαχείριση γιατί τότε θα μιλάμε για βίαιη υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι κανείς ευτυχής αν συμβεί αυτό. Και όταν λέω κανείς εννοώ κανένα, διότι δε νομίζω να βγει κερδισμένος κανένας. Δε νομίζω να υπάρξει κάποιος που θα βγει κερδισμένος.  Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που να είναι αντίθετος γιατί θα φέρει ραγδαία μείωση του ποδοσφαίρου.

Έχουμε θέσει ένα πρόσθετο θέμα στο διοικητικό συμβούλιο που έχει να κάνει με το στοίχημα. Ρωτάω κάποιον πολύ απλά που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μη μπούμε σε νόμους, ο νόμος πρέπει να λέει το δίκαιο: Δηλαδή, είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν οι ανώνυμες εταιρίες μας στο στοίχημα και να μην έχουμε κανένα ανταποδοτικό τέλος; Έχουμε φτάσει να αμφισβητούμε ή να συζητούμε τα αυτονόητα. Αυτό λέει κι ο Αστέρας Τρίπολης, ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αναβαθμιστεί, για να έχει καλύτερα γήπεδα, καλύτερους παίκτες καλύτερους ποδοσφαιριστές. Να έχει ένα όφελος από το στοίχημα διότι μας εκμεταλλεύεται χωρίς να έχουμε όφελος. Θυμίζω ότι παλιότερα υπήρχε το 11% όταν υπήρχε μόνο το ΠΡΟΠΟ. Τώρα που υπάρχει το στοίχημα πρέπει να πάρουμε ένα ποσοστό για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πώς θα το παίρνουμε να το δούμε, αλλά το να μην παίρνουν τίποτα οι ομάδες από το κουπόνι του στοιχήματος είναι η μεγαλύτερη αδικία. Αν οι εταιρίες κρίνουν ότι δεν τους συμφέρει τότε οι ομάδες να μην χρησιμοποιούνται από τα κουπόνια των εταιριών. Αυτό πώς θα γίνει νομικά; Θα το βρει η κεντρική κυβέρνηση και γι αυτό το βάζουμε και ως θέμα. Δεν μπορεί να καταντάμε επαίτες για κάτι που είναι δίκαιο''.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.