Μποροβήλος: «Δεν θα γκρεμίσετε ό,τι χτίζαμε»

Μποροβήλος: «Δεν θα γκρεμίσετε ό,τι χτίζαμε»

Φεβρουάριος 13, 2017 - 20:21
4 σχόλια

Ο Μποροβήλος πήγε στην προπόνηση και «γκάζωσε» τους παίκτες του Αστέρα, μεταφέροντάς τους πως όλοι κρίνονται.

Να «ξυπνήσει» τους παίκτες του Αστέρα θέλησε σήμερα ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος των Αρκάδων πήγε στην προπόνηση και επί της ουσίας μετέφερε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως όλοι κρίνονται μέχρι το φινάλε της σεζόν. Στην οποία ουσιαστικά τέθηκαν πλέον εκτός στόχων.  «Δεν μας ενδιαφέρει αν χάνει η ομάδα, αλλά το πώς χάνει. Δεν μπορούμε να βλέπουμε αδιάφορους παίκτες που δεν προσπαθούν και δεν ματώνουν τη φανέλα. Δεν γίνεται να βλέπουμε το πολύ καλό δείγμα της Τούμπας και αμέσως στα δύο επόμενα παιχνίδια να είστε τραγικοί και απαράδεκτοι. Για πρώτη φορά μετά από μία πενταετία είμαστε εκτός των βασικών μας στόχων από τον Φεβρουάριο. Εκτός Ευρώπης και εκτός Κυπέλλου. Ταυτόχρονα έχουμε να ασχοληθούμε με τον εφιαλτικό στόχο για τον Αστέρα, αυτόν της παραμονή», τους είπε μεταξύ άλλων.
 
Και συνέχισε.  «Σας θέτω όλους προ των ευθυνών σας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς κρίνεστε όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση! Πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να παραμείνετε στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Έχετε γεμίσει πίκρα τον κόσμο της ομάδας, της Τρίπολης, της Αρκαδίας. Φιλάθλους απ' όλη την Ελλάδα που δεν είναι Αστέρας, αλλά θαύμαζαν και συμπαθούσαν αυτή την ομάδα για όσα έχει πετύχει.
Δεν θα επιτρέψουμε να γκρεμίσετε όσα έχουμε χτίσει με τόσο κόπο!».
 
Κλείνοντας τους μετέφερε πως  «απογοητεύσατε τους ιδιοκτήτες της ομάδας που δίνουν τα πάντα γι' αυτήν. Αν δεν θέλετε να αλλάξετε αυτή την κατάσταση, να είστε σίγουροι ότι εμείς θα βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε».

Από το gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Σε αριστερό και δεξί μπακ, "δεκάρι" και προπονητή ο Σάββας θα ήταν αποτελεσματικότερος, τι όχι;

Έλα εσυ που ξέρεις καλύτερα να σε πάρουν οι ιδιοκτήτες γιατί δεν καταλαβαίνουν και τους κοροϊδεύει ο Μποροβηλος Α ρε νούμερα του πληκτρολογίου .....

Καλύτερα "νούμερο του πληκτρολογίου" παρά γλοιώδης γλύφτης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.