Μποροβήλος: «Αστέρας που αντέχει στο χρόνο και ξεπερνά κάθε εμπόδιο»

Μποροβήλος: «Αστέρας που αντέχει στο χρόνο και ξεπερνά κάθε εμπόδιο»

Μάρτιος 26, 2017 - 14:28
3 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μπροβήλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 86α γενέθλια του συλλόγου τονίζοντας πως η ιστορία γράφεται με λαμπρές επιτυχίες με την ομάδα μέσα στον χρόνο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Παράλληλα ο Γιώργος Μποροβήλος έκανε αναφορά και στους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη που απογείωσαν τον Αστέρα Τρίπολης βάζοντας τον σε ευρωπαϊκές πορείες.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την συμπλήρωση 86 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου

"Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ο ΑΣΤΕΡΑΣ συμπληρώνει 86 χρόνια ζωής και ιστορίας. Κι επειδή η ιστορία δεν γράφεται μόνο από τις λαμπρές επιτυχίες ή τις νίκες, αυτή η ομάδα έμαθε μέσα στο χρόνο να αντέχει και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Μετά από εβδομήντα χρόνια όπου η λάμψη του ΑΣΤΕΡΑ έμεινε όρθια από το μεράκι και την ανιδιοτελή αγάπη αγνών εραστών του τοπικού ποδοσφαίρου, ήρθε στις αρχές του 20ου αιώνα η παρουσία των δύο μεγάλων ευεργετών της Αρκαδίας, του κυρίου Μπάκου και του κυρίου Καϋμενάκη για να απογειώσει και να βάλει σε ευρωπαϊκή πορεία την αγαπημένη μας ομάδα.

Χρόνια πολλά ΑΣΤΕΡΑ με υγεία και δύναμη για όλους όσοι εμπνέονται από τη λάμψη σου..."

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έπεσες από την Ακρόπολη κ βρήκες και χρυσό αλλά μέχρι πότε θα παριστανεις τον πρόεδρο είναι το θέμα.

Μάταια προσπαθείτε να πατήσετε πάνω στο συναίσθημα των φιλάθλων.Πρώτα πρώτα γιατί οι φίλαθλοι δεν τρώνε κουτόχορτο.Και δεύτερον κάποιοι θα γράφουμε τα πράγματα όπως έχουν μήπως και αποφασίσετε ... να κανετε τα σωστά στην ομάδα.Μη μας πείτε ότι θα κλάψετε κιόλας.Η Ε υρώπη τελείωσε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.