Μποροβήλος: «Τα δίνω στο… Δημόσιο»

Μποροβήλος: «Τα δίνω στο… Δημόσιο»

Μάρτιος 14, 2011 - 10:12
2 σχόλια

από το gazzetta.gr

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αδερφός του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης και γραμματέας της ΕΠΣ Αρκαδίας, Δημήτρης Μποροβήλος, απαντώντας στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια περί 13 εκατομμυρίων που υπάρχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας για το άτομο μου, τον εξουσιοδοτώ δημόσια και είμαι διατεθειμένος να του υπογράψω οποιοδήποτε χαρτί μου ζητηθεί προς τούτο, προκειμένου να μεταφερθούν τα 13 εκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχω στους λογαριασμούς μου στο ελληνικό δημόσιο, ώστε να βοηθήσω έτσι στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας».

Ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε τον Αστέρα ότι είναι από τις πλέον βρόμικες ομάδες της κατηγορίας. Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει:

«Ο Αστέρας είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει. Απ' ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας».

Περισσότερα

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Στο ...τοπ της δικηγορίας και να... του τα φάει άλλος ? και να του μείνει μόνο (sic) η παναχαϊκή? Αδικία !!!

Θα σωθεί η Ελλαδίτσα κύριε Μποροβήλε - προστάτη και σωτήρα και χωρίς το δικό σας μαύρο παραδάκι. Αφήστε τους εντυπωσιασμούς και τις δηλώσεις που προκαλούν τον κόσμο που σας ξέρει από την όψη και την ανάποδη και κοιτάξτε να κάνετε ΑΝ μπορείτε καμιά αγαθοεργία χωρίς να την διατυμπανίζετε. Έτσι για να πιάσει τόπο τόσο ζεστό χρήμα, την ώρα που οι συμπολίτες σας, περνάνε κρίση και οικονομική, αλλά και ηθική, με τα δικά σας αποκαλυπτόμενα κόλπα. Αντί να ενισχύσετε το Ελλαδιστάν που σας αναθρέφει, κάντε κάτι ωφέλιμο για τον τόπο. Σταματήστε να προκαλείτε τουλάχιστον και με τα λόγια και με τα έργα σας.