Μπόρχα Φερνάντες: Ο «ταυρομάχος» box to box από το Βίγκο

Μπόρχα Φερνάντες: Ο «ταυρομάχος» box to box από το Βίγκο

Ιούνιος 19, 2019 - 18:15
0 σχόλια

Η μεταγραφική αντεπίθεση των τελευταίων ημερών στον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί μέρος του πλάνου του προγραμματισμού που εδώ και καιρό βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή και εξέλιξη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την συμφωνία με τον Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί οι κιτρινομπλέ επισημοποιούν την συμφωνία τους και με τον Μπόρχα Φερνάντες που το όνομα του όπως είχατε ενημερωθεί από τις 31 Μαίου (πατήστε ΕΔΩ) από το ArcadiaPortal.gr έπαιζε στο ρεπορτάζ και ήταν ψηλά στην λίστα.

Ο Μπόρχα Φερνάντες είναι 23 ετών αγωνίζεται στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής είτε ως αμυντικός μέσος είτε ως και κυρίως ως 8αρι όντας η έννοια του παίχτη box to box βάση του τρόπου παιχνιδιού του αλλά και των χαρακτηριστικών του.

Ο μέσος από το Βίγκο είναι αυτό που λένε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές καθώς έχει την ικανότητα εκτός από τα τρεξίματα του στο κέντρο να πατάει εύκολα περιοχή βγαίνοντας πολλές φορές ως κρυφός αλλά και να έχει συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι αφού τον βοηθά σε αυτό η καλή του τεχνική κατάρτιση.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βίγκο της Ισπανίας ο Μπόρχα Φερνάντες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Θέλτα από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του έχοντας 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα για να ακολουθήσει Θέλτα Β και η Ρέους στην Segunda Division ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές Εθνικές των Φούριας Ρόχας.

Την περσινή σεζόν ο Μπόρχα Φερνάντες δοκίμασε να παίξει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μακριά από την χώρα του και βρέθηκε στην Πολωνία για λογαριασμό της Μιέντζ Λέγκνιτσα με την οποία είχε μια γεμάτη χρονιά με 35 συνολικά συμμετοχές. 

Έτσι λοιπόν έπειτα από αυτή την διαδρομή στα 23 του χρόνια ο Μπόρχα Φερνάντες έρχεται στην Τρίπολη και τον Αστέρα για να δώσει λύσεις στην μεσαία του γραμμή με το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά του στην νέα προσπάθεια που γίνεται και στο καινούριο μοντέλο που θέλει να παρουσιάσει η αρκαδική ομάδα την νέα σεζόν.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονός Ισπανός κεντρικός μέσος Μπόρχα Φερνάντες εκπροσωπείται από τον αδερφό του γνωστού Καταλανού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι Πέπ Γκουαρδιόλα τον Πέρε.

Ο Αστέρας Τρίπολης "χτυπάει" Ισπανικά κάνοντας δικούς του ποδοσφαιριστές σε εξαιρετική ηλικία, με πολύ καλές συστάσεις αλλά πάνω απ' όλα με υψηλές φιλοδοξίες και κίνητρο να αναδείξουν το ταλέντο τους βλέποντας να τους ανοίγεται μια ευκαιρία για το μέλλον της καριέρας τους.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.