Μπλόκο την Κυριακή το μεσημέρι στους Μύλους

Μπλόκο την Κυριακή το μεσημέρι στους Μύλους

Φεβρουάριος 07, 2016 - 10:52
0 σχόλια

Όπως ενημερώνει η Συντονιστική των Ανεξάρτητων Μπλόκων Αργολίδας, την Κυριακή στις 13:00 οι αγρότες θα κλείσουν την Επαρχιακή οδό Τρίπολης - Άργους στους Μύλους, καθώς από τρία διαφορετικά σημεία με τρακτέρ και αυτοκίνητα οι διαμαρτυρόμενοι θα συγκεντρωθούν εκεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από σύσκεψη της Συντονιστικής των Ανεξάρτητων Μπλόκων Αργολίδας που εδρεύει στο Κουτσοπόδι, αποφασίστηκε συγκέντρωση και κινητοποίηση και καλεί όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και όλον τον κόσμο την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:00 να βρίσκεται με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα ώστε να ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας με τελικό προορισμό τους Μύλους Αργολίδας.

Πρώτη προσυγκέντρωση, στην είσοδο του Άργους στον Ξεριά
Δεύτερη προσυγκέντρωση, στον κόμβο του Κεφαλλαρίου
Τρίτη προσυγκέντρωση στον κόμβο του Σκαφιδακιου ή στην έξοδο του δρόμου προς Μύλους

με σκοπό τη διαδοχική ένωση όλων μας και τελικό προορισμό τους Μύλους Αργολίδας, ώστε να αποκλείσουμε την επαρχιακή οδό Τριπόλεως - Άργους και να φωνάξουμε πάλι όλοι μαζί ένα μεγάλο όχι στην εξαθλίωση, όχι στο φορολογικό, όχι στο Ασφαλιστικό.

Επίσης, θα μοιράσουμε στους διερχόμενους ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις μας και πορτοκάλια.

Η συντονιστική επιτροπή.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.