Μπήκε σε ρυθμούς Μπεσίκτας ο Αστέρας

Μπήκε σε ρυθμούς Μπεσίκτας ο Αστέρας

Νοέμβριος 22, 2014 - 13:01
0 σχόλια

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε σήμερα 22/11, με τους τόνους να ανεβαίνουν κατακόρυφα και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, πολλές ασκήσεις με μπάλα και «διπλά» έξι εναντίον έξι σε μικρό χώρο, αλλά και ελεύθερο παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το μυαλό όλων πλέον στον Αστέρα είναι στραμμένο στον αγώνα με την Μπεσίκτας την προσεχή Πέμπτη 27/11 (22.05) για τον 3ο όμιλο του Europa League και πάνω εκεί καταστρώνει τα προπονητικά του πλάνα ο Στάικος Βεργέτης.

Οι ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας έδειξαν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και πλέον σκέφτονται με σοβαρότητα από την πλευρά τους το παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Το πρόγραμμα θεραπείας τους συνεχίζουν οι Κιτόκο, Μπαντιμπανγκά, Τορμένα, όπως και ο Ρόλε που βγήκε από το νοσοκομείο.

Τέλος, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για αύριο Κυριακή 23/11, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το πρωί της Δευτέρας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.