Μπήκε σε μπελάδες... Πανιώνιος - Αστέρας 1-0

Μπήκε σε μπελάδες... Πανιώνιος - Αστέρας 1-0

Ιανουάριος 30, 2019 - 16:58
14 σχόλια

Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι βάση ποιότητας και ρυθμού ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε πικρή ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0 στον αγώνα της εξ' αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το τέρμα του Ντουρμισάι ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες και έδωσε την νίκη στον Πανιώνιο με τον Αστέρα Τρίπολης παρά την κατοχή της μπάλας να μην μπορεί να το μετουσιώσει σε ευκαιρίες γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Έτσι λοιπόν η αρκαδική ομάδα που φεύγει χωρίς βαθμό από την Νέα Σμύρνη μένει στους 18 πόντους και ουσιαστικά με βάση την κατάτασταση αυτή την στιγμή βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος σε περίεργες καταστάσεις στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της  Super League για τον μήνα Ιανουάριο (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) μένοντας και πάλι στο μηδέν επιθετικά με το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ουραγό Απόλλωνα στην Ριζούπολη πια να αποκτά χαρακτήρα ομβικής σημασίας για την συνέχεια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να απειλεί πρώτος στο 2' με την κεφαλιά του Ντομίγκεζ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κώτσιρας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου σε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Τσαμούρη να κλείνει τα μάτια σε μια ελεγχόμενη παράβαση πέναλτι. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Αστέρα να πιέζει ψηλά, να κερδίζει μπάλες αλλά να του λείπει η τελική πάσα για να τις αξιοποιήσει με φάσεις. Η καλύτερη στιγμή των κιτρινομπλέ ήταν στο 19' με το σουτ του Καλτσά να φεύγει λίγο αόυτ με τον Τσιλούλη να απαντά για τους γηπεδούχους άστοχο σουτ στο 32' Στο 37' σε μια ανύποπτη στιγμή ο Κόρμπος τροφοδότησε τον Ντουρμισάι και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος του στα πρώτα του λεπτά συνέχισε να έχει τον ρυθμό που υπήρχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55' ο Τριανταφυλλόπουλος με πολύ ωραία κεφαλιά ανάγκασε τον Κότνικ να διώξει ενστικτωδώς σε κόρνερ με τον Μουνάφο στο 68' με νέα κεφαλιά από κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω στην αγκαλιά του κίπερ των κυανέρυθρων. Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Παπαδόπουλου να αναλάβει δράση σταματώντας εντυπωσιακά τον Τσιλούλη σε δυνατό πλασέ από το ύψος της περιοχής με τον Αστέρα Τρίπολης στην συνέχεια να αναζητά το γκολ και τον Γιώργο Παράσχο να παίρνει ρίσκο κάνοντας ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στην μάχη Φερνάντες και Δουβίκα χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει πιο ουσιαστικός με το 1-0 να παραμένει μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης. 

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομλίγκες, Κόρμπος, Κούρντι, Τσιλούλης (90’ Σταυρόπουλος), Σιντί Αλί (76’ Καμαρά), Μανθάτης (60’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης (60’ Φερνάντεθ) Τριανταφυλλόπουλος, Μπέλοκ (66’ Ρόλε), Μουνάφο, Καλτσάς Τσιλιανίδης (75’ Δουβίκας), Βλάχος, Μανιάς.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Η ΡΑΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Ριζούπολη, ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Για άλλη μια φορά καλύτερος παίκτης του Αστέρα ο Τόνσο. Δεν έβαλε και αλλαγή τον Βασιλακάκη...Πέρα από την πλάκα, χωρίς επιτελικό χαφ και με αυτά τα εξτρέμ η ομάδα είναι για τις θέσεις 8-12. Κρίμα γιατί υπάρχουν 6-7 παίχτες που αξίζουν στο σύνολο του ρόστερ.

Δυστυχώς κύριοι παράγοντες ,έτσι όπως τα έχετε κάνει , περισσότερες πιθανότητες έχουν ο Απόλλωνας και ο Λεβαδειακός να παραμείνουν στην κατηγορία παρά ο Αστέρας .... Αν δεν γίνει κάτι το συνταρακτικό , η ομάδα θα γίνει η χλεύη των ηττημένων .... ! Κρίμα για την ιστορία του Αστέρα , κρίμα για τους φιλάθλους και κρίμα για την πόλη .....

Θα μείνουμε κατηγορια ,το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 6 μεταγραφες το καλοκαίρι. 2 στην αμυνα,2 στο κεντρο ,και 2 επιθετικούς, καλους παίχτες οχι γυρολογους.Ολα τα άλλα να ειχαμε να λέγαμε, ευτυχώς που έχουν πολλές ομάδες τον Λεβαδειακο αχτι και θα τον ρίξουν στην Β. Και στην τελική σημερα παίζαμε με τον Πανιώνιο εκτος έδρας, δεν χάσαμε και απο τον ουραγό στην έδρα μας.

ΑΣΤΕΡΙΑΝΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ.ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Ρε γαύροι έχετε καταλάβει ότι είστε ντροπή!!! Έχετε ΚΛΈΨΕΙ τίτλους για τίτλους και έρχεστε εδώ να το παίξετε και μαγκιά....ρε ουστ απ'δω

23.14 πονας? πατωνετε ρεεεεεεεεεεεεεε,χαχαχαχαχαχαα

Βάζω στοίχημα ότι έχεις γεννηθεί μετά το 2000 τότε που η θρυλαρα μεσουρανούσε με Ριζούπολη και αιγαλαιω,από εδώ και πέρα αγόρι μου θα ζεις με αναμνήσεις καλά το γραφεις,θα κοντραριζεστε μέχρι τέλος για την Δεύτερη η Τρίτη θέση.ΠΟΤΕ ξανά ,πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο ΠΟΤΕ

Ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού τα χρόνια που σπούδαζα στην Αθήνα δεν έχανα παιχνιδι ειδικα στα 2 πρώτα πρωταθληματα 97 Και 98 ημουν μεσα σε εντός και εκτός. Μετά αρχισε να βάζω την λογική να δουλεύει βλέποντας τον Σωκράτη να θησαύρισαν απο τις πελατειακές σχέσεις με την κυβέρνηση του Σημίτη. Από την άλλη βλέποντας τις σφαγές απο Ποντικη,Δημητροπουλο εις βάρος της Αεκ, την Ριζούπολη εις βάρος του Παο,απομακρύνθηκα και αδιάφορω για την παλιά μου αγαπη.Κατι λίγες φορές πηγαίνω στο Σεφ οπου οι Αγγελόπουλοι έχουν κάνει έργο, και δεν έχουν οπαδούς τραμπούκους να κάνουν κουμάντο βλέπε Καραπαπα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.