Μπήκαν τα γίδια στον Λευκό Οίκο: Είναι σίγουρα Αρκάς ο Τραμπ (vid)

Μπήκαν τα γίδια στον Λευκό Οίκο: Είναι σίγουρα Αρκάς ο Τραμπ (vid)

Νοέμβριος 14, 2016 - 10:48
0 σχόλια

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέραν πάσης αμφιβολίας είναι... Αρκάς με τα όλα του. Η Έφη Θώδη αποκάλυψε πως έχει πρόσκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να τραγουδήσει στον Λευκό Οίκο το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», το οποίο γνωρίζει νέο σουξέ σε διαφήμιση γνωστού τυριού.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ίδια στην Αννίτα Πάνια, αλλά και ο μάνατζέρ της από την Αμερική, σύμβουλος του νέου πλανητάρχη, ελληνικής καταγωγής, έβαλε το τραγούδι στο κινητό του, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι και του ζήτησε να βρουν την τραγουδίστρια και να την φέρουν στο Λευκό Οίκο.

Ο σύμβουλός του βρήκε τον συνεργάτη της Έφης Θώδη που βρίσκεται στην Αμερική και του έκανε την πρόταση.

Ύστερα από όλα αυτά, τίποτα δεν μας σταματά. Μήπως θα δούμε γιορτή πατάτας, σκόρδου και τομάτας μέσα στον Λευκό Οίκο; Αν, βεβαίως, ο Τραμπ πάει τελικώς να κατοικήσει εκεί, διότι δύσκολα θα αφήσει το σπίτι του και θα πάει να στεγαστεί στον Λευκό Οίκο, όπως ακούγεται.

Δείτε το βίντεο, διά του λόγου το αληθές...

Ειδήσεις: 
Video: 

Έφη Θώδη: έχω πρόσκληση από τον Τραμπ να τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.