Μπέζος προς Σιαμπή: Δεν θέλω να απαντώ σε έναν απατεώνα

Μπέζος προς Σιαμπή: Δεν θέλω να απαντώ σε έναν απατεώνα

Ιανουάριος 17, 2018 - 20:19
1 σχόλια

Συνέχεια στην κόντρα περί τα οικόπεδα της ΤΕΡΝΑ στη Μεγαλόπολη και το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς ανάμεσα στον Γιώργο Μπέζο, διοικητή Νοσοκομείου Καλαμάτας, και Δ. Σιαμπή δίνει ο πρώτος με ανάρτησή του απάντηση στον κ. Σιαμπή, ύστερα από την επιστολή που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης πριν από λίγες ημέρες (δείτε ΕΔΩ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διαφορά ανάμεσά τους έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Στην απάντησή του, ο κ. Μπέζος χαρακτηρίζει τον κ. Σιαμπή «απατεώνα», και τον κατηγορεί ευθέως ότι εξυπηρετεί τα σχέδια «μιας καλοστημένης κομπίνας» με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μπέζου. Η φωτογραφία, επίσης, αναρτήθηκε από τον ίδιο:

Άκου Δ. Σιαμπή και πάρτο χαμπάρι...

Σε απάντηση της όψιμης ¨ανακοίνωσης – απάντησής σου¨ έχω να σου πώ:

α. Το τελευταίο διάστημα δεν κάνω ¨ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις¨ αλλά προβαίνω σε δημόσιες καταγγελίες που γνωστοποιώ τις απατεωνιές σου για το έργο της διαχείρησης των σκουπιδιών από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
β. Σίγουρα σε ξέρω καλά και εγώ και όλη η οικογένειά μου, δεν είσαι κάποιος ¨άσχετος σε εμάς όπως αναφέρεις¨ , ¨η ντροπή του χωριού είσαι και η πορεία σου γνωστή¨. Από την αποπομπή σου από τη ΔΕΗ, νύχτα για τις "καλές" δουλειές που έκανες, μέχρι τις πρόσφατες μεσιτικές ενέργειές σου να πουλάς εν αγνοία τους, την περιουσία των συγχωριανών σου. 
Ο ίδιος ο πατέρας σου προχθές είπε, όταν έμαθε ότι πούλησες την ιδιοκτησία μας : "Δεν είναι η πρώτη απατεωνιά που κάνει....και έφυγε ντροπιασμένος ...90 χρονών άνθρωπος". Σε παραδίδω σε αυτόν.

γ. Όσο για το τίνος είναι τα στρέμματα γης, πόσα είναι, από ποιόν αποκτήθηκαν, πότε αποκτήθηκαν, ποιος τα νέμεται, τι τα κάνει και τι σκοπεύει να τα κάνει και πότε, είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να ζητά απαντήσεις απατεώνα Σιαμπή. 
Τώρα έχεις καταντήσει υποχείριο αυτών που σε αγόρασαν, ότι σου λένε λές, ότι σου γράφουν το υπογράφεις. Μαζί με τα χωράφια των συγχωριανών σου πουλήθηκες και ΕΣΥ. Εξυπηρετείς τα σχέδια μιας καλοστημένης κομπίνας υφαρπαγής ξένης περιουσίας. 
Βρε άθλιε, δες μόνο τι έχεις υπογράψει στο προσύμφωνο, τι υπογράφεις δυο χρόνια αργότερα και βρες έναν,έναν μόνο που να συμφωνεί με αυτά που λές. Έναν ΜΟΝΟ, όχι πολλούς.
Δεν θα βρείς, γιατί σε τέτοια κατάντια και ξεπεσμό δεν υπάρχει κανένας στην ευρύτερη περιοχή της γεννέτειράς μας. 
Όλο το χωριό μπορώ να σου φέρω να σου υποδείξει τίνος και ποιο είναι κάθε τμήμα της χωροθετημένης για τα σκουπίδια έκτασης.

ΥΣ: Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να απαντώ σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, αλλά πρέπει επιτέλους να λάμψει Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρε Μπεζακο το ξερεις το τραγουσι;; εβγαλε η μυγα κολο και εχεσε το κοσμο ολο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.