Μπες και εσύ στο νέο Αστεριανό διαγωνισμό

Μπες και εσύ στο νέο Αστεριανό διαγωνισμό

Αύγουστος 21, 2018 - 19:20
1 σχόλια
Μπες και εσύ στον νέο κιτρινομπλέ διαγωνισμό, διάλεξε και γράψε το αγαπημένο σου σύνθημα και κέρισε ένα ταξίδι με την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης από την νέα αγωνιστική σεζόν.
 
Αναλυτικά
 
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!
 
Ένας διαγωνισμός ξεχωριστός για τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2019-2020: Γράψτε κάτω από το συγκεκριμένο ποστ, το σύνθημα το οποίο θα θέλατε να αναγράφει στο εσωτερικό της η εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την περίοδο 2019-2020! Το σχόλιο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα είναι και αυτό που θα κερδίσει! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31/8... 
 
Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι με την αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Υ. Γ. Ελπίζουμε ευρωπαϊκό...
Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ένα πολύ πρωτότυπο και πιασάρικο σύνθημα θα μπορούσε να είναι το "Παυλή προχώρα στη δημαρχία τώρα", με τη φανέλα να έχει σπέσιαλ αφιέρωση στον Φον Παυλή-Μυγχάουζεν, για να έχει κάτι να θυμάται πως κάαααποτε ήταν δήμαρχος, γιατί δημαρχία δεν πρόκειται να ξαναδεί ούτε στον ύπνο του..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.