Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στην προπόνηση με φουλ δουλειά

Μετά το ρεπό της Κυριακής (14/7) οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις την Δευτέρα (15/7) ξεκινώντας την νέα εβδομάδα με αρκετή δουλειά και πολλά κιλά ιδρώτα.

Περισσότερα

Κάτω Βέρβενα

Τσερένι ή Κάτω Βέρβενα.

Η φωτογραφία ανήκει στον Κ.Σ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Περισσότερα

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Παρθένι

Το καθιερωμένο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας που γίνεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουλίου στο Παρθένι αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Περισσότερα

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση πλημμύρας στον Δήμο Τρίπολης

Οι πλημμύρεςως φαινόμενα, εντάσσονται στην κατηγορία των φυσικών καταστροφών, γιατί μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο, τη ζωή και την περιουσία των ανθρώπων και να προκαλέσουν καταστροφές στην οικονομία και τις υποδομές.

Περισσότερα

Βαλκάρθε ή κάποιος άλλος για τα άκρα της επίθεσης του Αστέρα;

Μετά την απόκτηση του Ενέκο Καπίγια ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει την μεταγραφική του προσοχή στα φτερά της επίθεσης για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Περισσότερα

Με 73 συμμετοχές η 18η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου

Με λίγες μέρες να μας χωρίζουν από την 18η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου, όλα είναι έτοιμα για την Ανάβαση - Γιορτή που θα διεξαχθεί στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Νέα περιφερειακή σύμβουλος η Τίνα Γεωργάκη

Η κυρια Τίνα Γεωργάκη παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου αντικαθιστώντας την μέχρι πρότινος περιφερειακή σύμβουλο  κυρία Σούκουλη, η οποία εξελέγη βουλευτής Κορινθίας και παραιτήθηκε λίγες μόλις εβδομάδες πριν αλ

Περισσότερα

Εορτή Αγίας Μαρίνας στις Ρίζες

Την Τετάρτη 17/7 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ριζών.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/7

8:00μ.μ.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ

 

ΤΡΙΤΗ 16/7

8:00μ.μ

Περισσότερα

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Η διαπραγμάτευση έφερε αποτέλεσμα

Όπως είναι γνωστό, το σύστημα αξιολόγησης στη ΔΕΗ ΑΕ αποτέλεσε ζήτημα προτεραιότητας για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ακριβώς λόγω της σημασίας του και των επιπτώσεων που θα έχει η εφαρμογή του στην εξέλιξη και γενικότερα στον εργασιακό βίο χιλιάδων εργαζομένων.

Περισσότερα

Στον Αστέρα και επίσημα ο Ενέκο Καπίγια

Ο Ενέκο Καπίγια είναι πλέον με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης με την αρκαδική ΠΑΕ να παρουσιάζει και να ανακοινώνει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουλίου.

Περισσότερα

Σελίδες