Μπάζιος και Δάγλας στην προεπιλογή της Εθνικής Κ14 μέσω Πανιωνίου Μεγαλόπολης και Αστέρα

Μπάζιος και Δάγλας στην προεπιλογή της Εθνικής Κ14 μέσω Πανιωνίου Μεγαλόπολης και Αστέρα

Φεβρουάριος 24, 2019 - 14:27
0 σχόλια

Ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης συνεχίζει να αποτελεί τον κορυφαίο ίσως τροφοδότη νέων ταλέντων στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μένοντας πιστός στο πλάνο και την δική του ξεχωριστή φιλοσοφία που έχει ως οργανισμός.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης παράγει και επενδύει συνεχώς αναδεικνύοντας συνεχώς νέους ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Μεγαλόπολης κάνοντας το με απόλυτη συνέπεια και μεθοδικό τρόπο λειτουργίας.

Λίγες εβδομάδες πριν ο Γιώργος Μπάζιος έγινε μέλος των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης μέσω του Πανιωνίου Μεγαλόπολης και τώρα βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ14.  

Κλήση στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ14 πήρε ακόμα ένας νεαρός από την Μεγαλόπολη και πιο συγκεκριμένα και ο Βησσαρίων Δάγλας απευθείας από τον Πανιώνιο ομάδα στην οποία ανήκει και αγωνίζεται.

Η Μεγαλόπολη βλέπει για μία ακόμα χρονιά δικά της ποδοσφαιρικά φυντάνια να αποτελούν μέλη των μικρών Εθνικών μας ομάδων δείχνοντας ξεκάθαρα τον ποδοσφαιρικό δρόμο στον νομό μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.