«Μπάσιμο» Ολυμπιακού για Δουβίκα

«Μπάσιμο» Ολυμπιακού για Δουβίκα

Απρίλιος 26, 2018 - 10:36
0 σχόλια

Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ένα από τα πο μεγάλα project του Αστέρα Τρίπολης και μοιάζει σίγουρο πως το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμό αναφορικά με την περίπτωση του 18χρονού επιθετικού.

Δεν είναι μόνο ομάδες του εξωτερικού που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα αλλά και οι ''μεγάλοι'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό να είναι ένας από τους μνηστήρες του σεντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης.

Η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρει τους ευθρόλευκους και όπως γίνεται γνωστό σύμφωνα με δημοσιεύματα της αθλητικής εφημερίδας Sport Day άνθρωποι του Ολυμπιακού ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους του Αστέρα μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ λέγοντας τους να περιμένουν και την πρόταση τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο αριθμός ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον Τάσο Δουβίκα αγγίζει επταψήφιο νούμερο με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για ρελάνς με μια ίσως πιο μεγάλη πρόταση για να μπορέσει να τον κάνει δικό του από την νέα αγωνιστική χρονιά και για τα επόμενα χρόνια.

Μπορεί η μεταγραφή του Ιγκόρ να μην έπιασε στο λιμάνι και το θέμα του Πασαλίδη να κολάει ωστόσο η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα φαίνεται να είναι δοαφορετική και δεν αποκλείεται αμέσως με την λήξη του πρωταθλήματος να τρέξουν οι εξελίξεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.