Μπάσιμο Ατρόμητου για Μουνάφο

Μπάσιμο Ατρόμητου για Μουνάφο

Μάιος 22, 2019 - 11:06
1 σχόλια

Το όνομα του Νταμίρ Κάναντι είναι ένα από αυτά που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα του Ατρομήτου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Οι Περιστεριώτες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μπουσούλασιτς και βλέπουν στο πρόσωπο του 31χρονού Αργεντινού μέσου τον ιδανικό για να καλύψει το κενό αυτό την μεσαία γραμμή του Ατρόμητου.

Το συμβόλαιο του Χουάν Μουνάφο με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε και όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με την ανανέωση του με τον Ατρόμητο να θέλει να ευνοηθεί από το γεγονός αυτό θέλοντας να μπει σφήνα για να τον κάνει δικό του.

Ο Χουάν Μουνάφο είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα την Ελληνική πραγματικότητα και ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και τον σχεδιασμό των ανθρώπων του Ατρόμητου και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη του θέματος αυτού.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.