Μπάσιμο Αστέρα για Μπόρχα Φερνάντες

Μπάσιμο Αστέρα για Μπόρχα Φερνάντες

Ιούνιος 18, 2019 - 15:39
1 σχόλια

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετά την συμφωνία με τον Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί ακόμα ένα όνομα Ισπανού ποδοσφαιριστή φαίνεται πως παίζει δυνατά.

Ο λόγος για τον 23χρονό κεντρικό μέσο Μπόρχα Φερνάντες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Μιέντζ Λέγκνιτσα ομάδα που αγωνίζονταν την προηγούμενη χρονιά και εκπροσωπείται από τον αδερφό του Πέπ Γκουαρδιόλα Πέρε.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Μπόρχα Φερνάντες σημείωσε 35 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ ενώ στο παρελθόν εκτός από την Μιέντζ Λέγκνιτσα  έχει περάσει από την ομάδα Β' της Θέλτα από  όπου ξεκίνησε την καριέρα του και την Ρέους.

Ο Μπόρχα Φερντάντες είναι ψηλά στην κιτρινομπλέ μεταγραφική λίστα και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών υπάρχουν και εδώ εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ισπανού μέσου.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συνυπήρξαν στην Ρεάλ Μαδρίτης Β’ οι 3 συλληφθέντες για τα στημένα | to10.gr Πριν από μερικές ώρες, η ισπανική αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και μεταξύ των συλληφθέντων είναι οι δύο πρώην «Έλληνες», Ραούλ Μπράβο και Ινίγο Λόπεθ. Οι δύο παίκτες μαζί με τον Μπόρχα Φερνάντεθ, γνωρίζονται αρκετά χρόνια, μιας και συνυπήρξαν στην 2η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2001-2002, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.