Μπαρούφες ευαισθησίας και 13η σύνταξη

Μπαρούφες ευαισθησίας και 13η σύνταξη

Ιούνιος 06, 2019 - 13:33
0 σχόλια

Αυτό που σας λέω! Ακούς εκεί να δουλεύετε στην ΕΡΤ και να τολμάτε να λέτε τη «13η σύνταξη», επίδομα! Κατάλαβες, φίλε μου, να έχουν και άποψη οι δημοσιογράφοι για το τι είναι επίδομα και τι είναι σύνταξη! Μεταξύ μας, κύριε Μπαλάφα μου, έτσι όπως έχουν καταντήσει οι συντάξεις, επιδόματα είναι.

Αλλά εσείς εκεί, το βιολί σας! «Αυτό που σας λέω!».

Λέμε και διατάζομεν.

Και μετά βγαίνομεν και ανασκευάζομεν.

Διότι σήμερα ο κ. Μπαλάφας θυμήθηκε τα ελληνικά του, και εν είδει κωλοτούμπας, δικαιολογήθηκε για το γεγονός ότι ζητούσε επιμόνως στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να ενστερνηστούν τη δική του άποψη για τη 13η σύνταξη και να μην την λένε επίδομα, λέγοντας:

«Εγώ έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι άλλο πράγμα η ενίσχυση η οικονομική, είναι άλλο πράγμα το μόνιμο οικονομικό μέτρο, άλλο πράγμα το επίδομα. Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας».

Με λέξεις όπως «άχαστος» και «απεύθυνση» δεν έχετε λεκτική ευαισθησία κύριε Μπαλάφα μου, ε;

Πώς λέγεται, για να ξέρουμε μην μας τραβήξετε το αφτί, όταν μια κυβέρνηση πάει σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές με έναν κουβά ελαφρύνσεις, απειλεί τους ψηφοφόρους ότι αν δεν πάρει μεγάλα ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ οι δανειστές θα μας πούν «νάιν!» για τα μέτρα ελάφρυνσης και μετά τις παίρνει πίσω άρον-άρον;

Εκβιασμός; Μπλόφα; Μπαρούφα;

Ατιμία, ίσως...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.