«Μπαράζ» συλλήψεων για ναρκωτικά στη Πελοπόννησο

«Μπαράζ» συλλήψεων για ναρκωτικά στη Πελοπόννησο

Αύγουστος 25, 2019 - 17:02
0 σχόλια

όπως ενημερώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου:

  • Συνελήφθησαν, χθες (24.8.2019) το μεσημέρι στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 48 ετών αντίστοιχα, γιατί ο 22χρονος κατείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -46,4- γραμμαρίων περίπου, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 48χρονος μικροποσότητα κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.
  • Συνελήφθη, χθες (24.8.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. 
  • Συνελήφθη, χθες (24.8.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο ανωτέρω δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. 
  • Συνελήφθησαν, χθες (24.8.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 19 και 18 ετών, αντίστοιχα γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.